aWaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştirilmesi engellenen tek Kurum devlet kurumudur. Diğer bütün sektorler eleştiriye acıktır. Sen nasıl bir mantık besliyorsun bilmiyorum ama eleştirmek geliştirmektir. Bana göre saçma karalama nedir ya sen bilmiyorsun yada ben yanlıs biliyorum. Bana terbiyesizliği kişisel konuyu cevrildiğini için diyorum ben tutup sen farklı bir şeyi savunduğunda ben senin kişiliğine laf ediyormuyum ?
Eleştiriye kimse karşı çıkmıyor, devletin kurumları dahil dünya üzerindeki herşey eleştirilebilir. Tabiki bu eleştiriyi yapılırken kullanacağımız kelimeleri doğru seçmek şartı ile.

Aynen mesajımda yazdığım gibi

İHS'nin kullanıcılar arası domain aktarma politikasını beğenmiyorum, çok yavaş ilerliyor, domain aktarma ile ilgilenen personel işini yavaş yaptı, yapmadı vs diyebilirsin. Bunlar eleştiridir, firma da senin eleştirilerini belki dikkate alabilir. Ama sen saçmalık diye lafa girersen, kimse de seni kaale alıp kendisini sorgulamaz.

Bu site gibi tüm özgür platformlarda istediğin firmayı belirli sınırlar içerisinde eleştirmeliyiz, ama o firmalar hakkında saçmalık, rezillik gibi ifadeler kullanmamalıyız.