Konu başlığındada anlaşıldığı üzere Özgür Arslan "LokalHosting" nickini kullanan şahıs beni dolandırmıştır ayrıca MSN ilede hakkımı aramaya çalıştığımda yazılı olarak "küfürlü" kişisel hakarete uğradım.

Bu sebepten dolayı son iki gündür toplamda git gel 110 km yol kathederek Pendik cumhuriyet savcılığından nitelikli dolandırıcılık, hakaret ve zarara uğratma hakkında suçlamada bulunarak dava açtım.

Hakkımı mahkemede arayacağımı buradan forum yetkilileri, LokalHosting nickli şahıs ve Değerli forum üyelerine bildiririm. Ayrıca LokalHosting nickli üyeden "karşılıklı olarak" aldığım ve verdiğim itradenin silinmesini önemle rica rica ederim.

NOT: Konu mahkemeye taşındığından dolayı bazı bilgiler buradan paylaşılmayacaktır. Ama şüpheniz olmasın sağlam deliller ile suçlamada bulundum bu deliller r10.net haricinde başka kaynaklardanda toplanılmıştır ve buda alenen nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediğini kanıtlayacaktır.

Mahkemeye taşınan konuyu merak eden arkadaşlarımız mavisunucu.com başlıklı konuyu tıklasın.