Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra normal birşey yapmanın mutluluğu içerisindeyim

Beni tanıyanların bildiği üzere boş vaktim olmadığından yeni sistemleri geç çıkarmaktayım. Neyse şimdi gelelim yeni sistemimize.
Genel Özellikler :
- Full + Full kontrol
- Üye yönetim ( Ekleme, düzenleme, silme)
- Kategori yönetimi ( Ekleme, düzenleme, silme)
- Video Yönetimi ( Ekleme, düzenleme, silme)
- Etiket Yönetimi
- Botlar
- Reklam Yönetimi (Belirlenmiş alanlara reklam ekleme düzenleme silme)
- Otomatik sitemap oluşturma
- Google ping ve direk sitenizden sitemap gönderme
- Sistem bakımı gereksiz log silimi ve db yedekleme
- Site istatistikleri
Özel Özellikler : Site Ayarları : Normal site ayarları dışında orjinal teması için 8 farklı renk seçenegini seçme ve ayrıca etiket, video ve kategorilerde titlelerinde, descriptionların da geçen ( Örn : etiket izle, etiket seyret, etiket videolari ) gibi kelimeleri direk düzenleme şansı.
Seo Ayarları : Sitenizin tüm linklerini uzantıları dahil direk admin panelinden yönetebiliyorsunuz

Aşagıda resmini göreceksiniz.
Botlar : Sistemde 4 Video Botu (izlesene, dailymotion, timsah ve mynet), 1 etiket botu ve bir manuel etiket ekleme özellikiği bulunmaktadır.
Botların çalışma mantığı 2 tipdir : Direk istediğiniz kategoriden ekleme yapar yada dilerseniz düzenlenecek biçimde karşınıza getirir başlık, açıklama, etiketleri düzenleyip siz ekleyebilirsiniz.
Manuel ekleme : Kodlaması zor olmamakla beraber bence güzel bir özellik. Alırsınız bir makaleyi içerisinde ne kadar özel kelime var tek hareketle hepsi parçalattırıp sisteme ekletirsiniz
Sitemap ve Google Pingleme : Sitenizden başka bir yere ihtiyaç duymadan ajaxla desteklenmiş sitemaplerinizi ve google pingleme olayını direk yapabilirsiniz. Resmini aşagıda göreceksiniz
Etiket Yasaklama : Sistemden istediğiniz etiketi filtreleme yapabilirsiniz. Başı belaya girenler bilirler
Cache : Sql kullanan ftp kasmayan tamamen baştan yazılmış cache sistemi mevcuttur. Süresi ayarlar.php den dakika olarak girilmektedir. Bir eksisi bulunmakta. Her süre zarfında izlenme 1 artmaktadır

Tek sorgu ile iş bittiğinden ve kasma probleminden şikayetçi olduğunuzdan en etkilisini yapmaya çalıştım.
Ürün aktivasyonu : Programlarda gördüğünüz ürün adı ve anahtar girip ürünü aktive etme olayının aynısıdır

Beleşçiler için kötü bir durum olsa gerek
Script Güncellemeleri : Uzaktan herhangi bir güncelleme bulunduğunda direk panelinizden bunu görebilmektesiniz. Önceki scriptimde 15-20 tane falan bot güncellemesi yaptıgımı beni tanıyanlar iyi bilir
Bir kaç ekran görüntüsü :
Ana ekran :
Ayarlar:
Seo Ayarları:
Örnek bir bot:
Bazı renkler:
Ürün lisanslama:
İçerik : isteyen arkadaşlara
20k kadar video ,
200k kadar etiket db si verilecektir
Fazla söze gerek yok sanırım

İsteyenler pm gönderebilir yada msn adresimden bana ulaşabilirler. Saglıcakla kalın.
Demo :
Burada
Ürün Fiyatı : 100 tl ( 2 domainde kullanma hakkı vardır. Ek domainler için 40 tl)
Ürün Ödeme : iş bankası havale/eft (Paypal kabul değildir)