yaklaşık 2 sene önce 5 tane domainim CyberProtest TIM kodadlı kişiler tarafından hacklenmişti. üstelik bu 5 siteminde ***** yayın yaptığı öne sürüp miraç kandilinde insanların gözünü boyamışlardı. o zamanlar açıkcası napacağımı pek bilmiyordum. ama şuanda bir kaç haberi okuyunca cidden canım sıkıldı ve birşeyler yapmak istiyorum

öncelikle şunları belirteyim arkadaşlar...
sebofren.com; benim açtığım bir şebnem ferah fan sitesiydi, şu an siteyi kapattım ve bu sebepten ötürü açmak istemiyorum.(halen bende)

boqvar.com; komedi benzeri bir site yapmak için aldığım bir domaindi..(düştü)

eutr.org; avrupa birliği için aldığım bir proje domainiydi..(halen bende)

cabukalsat.com; ilerde satabileceğimi düşündüğüm için aldığım bir alışveriş domainiydi.. (sattım)

guzelhikaye.com; arkadaşımın domainiydi ve benim reseller hesabımda barınıyordu. ve içeriği adulttu..(düştü)

şimdi neredeyse 10dan fazla sitede bu domainlerimi lekeleyen bir çok haber mevcut. bunların başında trin neredeyse en büyük haber sitelerinin başında gelen internethaber.comda var. ve ben bu durum karşısında çaresizim şuanda. yukarda dediğim gibi bu sebepten ötürü şebnem ferahın en büyük fan sitelerinden biri olan sebofren.comu açmaya çekiniyorum sizce napmalıyım arkadaşlar. ilgili haberleri veriyorum ve okumanızı istiyorum...

Hacklendiniz! Hayırlı kandiller haberi - 10 Ağustos 2007 Cuma 13:18

Hacklendiniz! Hayırlı Kandiller .. - Baybul Bilgi Merkezi

Esenyurt Haber haberi , esenyurt haberleri , yerel haberler www.esenyurthaber.com

Hacklendiniz! Hayırlı kandiller

Malatya Haber, Malatyahabermerkezi.com[ Hacklendiniz! Hayırlı kandiller ]Malatya Haberleri - Malatya

Hacklendiniz! Hayırlı kandiller - :::Bilgipasajı Forum:::

ve daha nicesi... bu sitelerde yapılan yorumları okudukça kan beynime sıçlıyor cidden