Bir zamanlar forumda site almistim. Site aksunucu'da bariniyormus. Siteyi alana kadar akla karayi sectim. Nerederyse 5 gun Aksunucu'ya ulasamadim. Bu zaman zarfinda Istanbul'a gezmeye gitmisti arkadas. Konunun linkide burada: https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/...ilirsiniz.html

Herkesin ikinci bir sansi vardir diye bir gorus bildirilmis. 30 yasindayim, buradaki insanlarin buyuk kismindan daha fazla hayat tecrubem vardir. Sadece ve sadece hakkeden kisiye ikinci sans verilir. Hosting sirketi olup, telefonu acmayan, emaillere 5 gun boyunca cevap vermeyen adamin iyi niyetinden suphe edilir. Su asagidaki sozu eden kisiye, ikinci bir sans verilmez. Verilirse, sonuc degismez.

Mickey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada hiç bir iletine karşılık vermiyorum çünkü sana cevap vermek senin değerini arttıracaktır. Ama gel gör ki hizmetimin ve hizmet ücretime laf edersen eğer karşında her zaman beni bulursun.
Bana ulaşmak isteyen her zaman ulaşmak ister yeterki ulaşmak istesin, burası hosting sağlayıcıları ile iletişim kurabilceğin bir platform değil. O yedeği veren yine benim, istesem o yedeğide vermezdim. Oku kullanım sözleşmemizi.

cemoka, LÜTFEN benim konularıma ileti yazma yoksa aksunucu yandaşları ile hitap ettiğin kişileri üstüne salarım bu sefer foruma girebilcek durumun kalmaz.
Birde musterilerine yalan soyluyor. Siteyi bana satan kisiye bot saldirisi oluyor, bunun icin hesabi suspend ettim demis. Site bende 4 ay kaldi, bir kere bile saldiri olmadi. Bir siteye bot saldirisi olup olmadigini anlamayan kisiden hosting alinmaz.

Aksunucunun sahibinin davranislari son derece kaba ve profesyonellikten uzak. Musterisine cevap vermeyip, kufur yedikten sonra, kufur ettin bundan sonra sana para odemesi yok demek son derece cocukca. Bir ara facebookta bakmistim, yasida zaten 16-18 arasinda. Ben yaklasik olarak 12 yil linux, unix uzerinde calistim. Hergun linux hakkinda yeni bir seyler ogreniyorum. RHCE sertifikam var. Kalkip web hosting isine girmem, cunku sadece isi bilmek yetmiyor, servis vermek gerekiyor. Aksunucu bence hosting isinide pek iyi bilmiyor, ustune servis zaten yok. Adam son derece kaba ve terbiyesiz. 16-18 yasinda birinin web hosting isine girmesi zaten sacma, yapamaz. Herhangi bir sağlayıcıdan 3-5 sunucu alıp bu işe girmiş, bu ise girilirse olacagi budur. Onlarca kisiyi magdur etti. Belki bu dunyada rahat eder, ama oteki dunyada yedigi kul hakkini nasil odeyecek simdiden dusunsun.

Backdoor sen akli basinda birisin. Sana olan saygim sonsuz. Sana abi tavsiyesi: Arkadaslarini iyi sec. Eger itibari dusuk kisilerle, piyasada pek sevilmeyen kisilerle beraber olursan, senin itibarinda duser. Arkadas icin cig tavuk yenir, ama istersen, bu yazdiklarim uzerinde biraz dusun. Eger bir kisiden toplumun buyuk kismi sikayetciyse, vardir bir bildikleri. Belkide senin goremedigin bazi seyler bu insanlarin basina gelmis durumda. Benim sitesini aldigim kisi Aksunucuda siteyi barindirmasaydi, benim bu kisiyi tanima sansim olmazdi. 30 yasina gelmis, hayat tecrubesi olan biri olarak soyleyebilirimki, ben Ugur'a hicbirseyi emanet etmem, ona guvenmem, onunla is yapmam. Yolda gorsem, selam vermem. Onlarca kisinin yolda gordugu anda suratina yumruk patlatmak istedigi adamdan kimseye hayir gelmez.

Benim sahsi gorusum su: Bu adam kirtasiye dukkani acsada, devlet memuru olsada, hosting sirketi sahibide olsa yine ayni seyler olur. Milletten tepki alir. Cok kaba, insanlara saygisi yok. Servis sektorundeki birisinin musterilerine bu sekilde cevap vermesi zaten isinin cok uzun surmeyeceginin isareti. Burada birkac kisi, ben hosting aldim memnunum demis... Isler iyi giderken sorun cikmaz zaten, yarin birgun servera saldiri olsun, birseyler karissin, iyi hosting saglayicisi o zaman belli olur. Bu kadar kisi bosuna magdur olmadi. Google'da aksunucu site: r10.net diye arama yapin, arkadasin hakkinda acilan konular onunuzde olur. Insanlari bu kadar magdur durumda birakan birinden bence pek hayir gelmez.