@kadir21
senin o istediğini her sunucu sahibi ister

bende istiyorum sunucularım yanımda olsun onları bi sahip şefkatiyle kucaklıyayım

ama biraz gercekci olup oranın siyasi yapısınıda dusunmek lazım.Universite meselesine gelince gecen senemiydi ne zamandı ? Bir ton kavga cıktıydı, Hükümet "Biz yatırımımızı yapıyoruz" derken Diyarbakır Belediye Baskanıda "Bizim Okula İhtiyacımız Yok.Burada Okuyanlarda Zaten PKK ya Katılacak vs vs" gibilerinden bir kelime soylemişti.
Ama genel anlamda bakarsak eger Turkiyenin heryerinde kaliteli DC lerin olması tabiki cok hos olur. Sahsen bende Samsun'da dusunuyorum (20 server yeter

) ama biraz sıkıntılı bir iş...
Aksine 3 yıl önce Ögrenci konseyindeyken, Dekanın ilk konuşmasında öyle fikirler yürütünki dicle kapasitesi artsın istmeişti. Normal kapasite 3 milyon iken ögrenci sayısı 1 milyon (tam hatırlamıyorum) Bu şekilde tabir kullanmıştı rakamlar yanlış olaiblir.
Diyarbakırda doğuda bir veri merkezi olup diğer illerede destek olabilecek bir faaliyet gösterilebilir.
verdiğiniz derneklerde sanırım burada yapıldığını gördüm. Kullanan var, geri ödeme kolaylığıda sağlıyorlar.