Selamun ALeykum;
Sevgili arkadaşlar iki büyük projemiz var. Bu projeler tamamen Allah rızası için yapılan projeler ve kesinlikle hiçbir gelir güdülmeyen, reklam içermeyen, asla herhangi bir kurum kuruluşa bağlı olarak yürütülmeyen projelerdir. Tek seferlik yahut devamlı olarak yardım edebilecekler lütfen bu mesaj altından veya özel mesajla veya destek@islamiarsiv.net üzerinden bizlere ulaşsınlar.

Projelerimiz Şöyle:

tertil Projesi:

Bu proje ile elimizdeki yüzlerce GB (Cigabayt) lık Kur'an-ı Kerim kaydını tüm dünya ile paylaşabileceğiz. Çok az sitede yayınlanmış nadir bulunan kayıtlardan, hatim setlerinden, meallerden, derslerden oluşan Kur'an arşivini 7/24 kesintisiz olarak sunabileceğiz bu proje sayesinde.

islamiarsiv Projesi:

Bu proje ise İslamî içerikli arşivi olan kullanıcılara ve site sahiplerine onlarca GB lık web alanını ücretsiz olarak verebilmemize olanak sağlıyor. Bu sayede, İslami içerikli olan e-kitap, multimedya (kuran, ilahi, ezgi, ses vs.) metinsel doküman vesair gibi istediği türden dosyaları kullanıcılar sanal bir klasörde barındırabilecek ve tüm dünyaya direk link olarak ulaştırabilecek.

Tüm yardım edenlelere ve isteyipte edemeyenlere teşekkürler.