Aslında yazmak istediğim bir çok şey var fakat kısaca özetleyeceğim.Biz yıllardır bu piyasadayız benim şahsen niyetim var fakat askerden sonra ciddi yatırımlar yaparak açacağım eğer o zamana kadar kimse açmamışsa tıpkı imajhostu açıp yolumuzda ilerlediğimiz gibi ilerleyeceğimizede eminim.Bi arkadaşımız ön yargı demiş evet haklısınız öncelikle çoğu kardeşimizin aklındaki her kürt teröristtir düşüncesini silmemiz lazım.Ben çok eskiden çok karşılaştım benimle çalışıp sonra kürt olduğumu öğrenip bana küfür edip hizmetini kestiğini ben sadece o kişilere acıdım kaybettiğimi düşünmedim.Doğuda Türkiye sınırlardıysa ayrım yapılmaması lazım evet çok gelişmemiş olabilir o siyasettir pek anlamam siyasetten.Ama unutmamız gereken şeyin çanakkale şehitlerinin olduğu bölgede hepimizin dedelerinin yattığıdır beraber kazandıkları topraklardır beraber yaşayacağımız topraklardır.Bence kürt türk ayrımcılığından çok çakal çukal delikanlı insanları ayırt edersek daha çok kazanacağımızı büyüyeceğimizi düşünüyorum.Eminim ki çoğunuzda doğu'da her taraf savaş alanı gibi bir düşünce vardır size bir olayımı anlatayım kısaca.İstanbul'dan bir arkadaşım Diyarbakır'da askerlik yapmaya geldi havaalanından onu aldığımda kapıdan başını çıkardığında eğdi ve ne dese iyidir "hani bomba sesleri gelmiyor"

neyse vurdum bi tan kafasına yürü dedim.Teslim ettikten sonra izne çıktığı ilk 2 hafta şirkete gelmiştir görüşmüşüzdür diğer haftalar hep arardı arkadaşlarla geziyoruz tozuyoruz şu anda istanbul'da geçenlerde aradı senin hemşehrin olan bi abinin yanına gidiyorum diye.Anlatmak istediğim hepimiz kardeşiz hepimiz insanız doğudada batıda insanlar yaşıyor.Amacım polemik yaratmak değil lütfen tartışma konusu yaratmayalım. Umarım ki güneydoğu'da ilk veri merkezini ben açarım isterim ki benden önce açılıp gelişmesini olmazsa benim açacağım kesindir forumda dbler silinmezse hatırlar bir çoğumuz ölmezsek
iyi forumlar.