Hocam zaten bu şans verildi kendisine.
Hepimiz sustuk.
Uğur'un banlandğı tarite sahte vergi numarası verdiği için report eden kişi de benim.
Ben kendisine bu bilgilere sahip firma yok dedim.
Firma bilgilerine ait Sayfayı kaldırdığında da bana hem r10'dan hem mail ile bilgi verdi.
Ben de tamam dedim. Sustum.
Asla satışına engel olmadım o saatten sonra.
Ancak kurumsaldı lafı kullanıldı orda araya girdim.
Uğur kendisi bu konularda benimle iddialaşmazken backdoor kendini konu hakkında yetkili görüyor.
Bu konuda itirazım Uğur'a değil onun haksız avukatlığını yapan backdoor'a.
Kimi evinden holding yönetir. Kimi holdingten işini yönetemez.
Ev dükkan olayını tartışmak yersiz zaten.
Lakin bir laf vardır:
"Ayıbını bil, sus, yerine otur." derler.
Saygılar.
Dostum dediğim gibi pek fazla takip etmiyorum bu konuyuda şans eseri gördüm eğer 2.bir şans verilmişse ve halen hata üzerine hata yapıyorsa ,
Uğur abin yaşındayım senin kendine artık bir çeki düzen vermelisin
Hiç olmazsa kurumsal bir kimlik edin. Devlete vergi ödemek tamam zor ayda binlerce tl ödemeler çıkıyor fakat gülü seviyorsan dikenine katlanmalısın.
Bacdoor Bu forumda birçoğumuz birbirimizi tanırız mutlaka bir şekilde sohbetimiz oluyor.
Daha geçen haftalarda sırf bir sürü insan mağdur durumda diye mh.com.tr nin sunucunun ayarlarını düzelttim siteleri aktif ettik.Ama ne oldu 1 hafta sonra başka bir konu açtılar kendilerine konuşma hakkı bile vermeden 6 ay banladılar.(Kendilerine konuşma hakkı verilmemeside ilginçdi) anlatmak istediğim şey şu iyi niyetimizle insanlara yardım etsek bile bir insanın halen bildiğini okuyorsa halen hata yapmaya devam ediyorsa artık iyi niyet göstermekden vazgeçmelisin o kişiye karşı.