sizde anlamakta zorluk çekiyorsunuz herhalde. ben sizden ayrıca kurumsal bilgilerini istedim. bende kurumsalım o zaman. bir adres ver. aksunucu internet hizmetleri yazsın ve ben kurumsalım de. oh ne güzel. herkesi tatmin edici bilgiler verin.
Merhaba,
Yazmim yazmim diyorum ama yazmamak elde değil,Aksunucu.net vergi numarası diye eskilerden verilen tc kimlik numarası yanında vergi kimlik no veriliyordu ve o devir kalktı,sadece tc kimlik no kullanılıyor,
Ama googlede aksunucu vergi no yazın,0130619119 bu çıkıyor bunuda,
2000_index şu linkte sorgulayın Ugur beyin tc kimlik numarası yani eskilerden verilen vergi kimlik numarası ve bunu Ugur bey şirketinin vergi numarası olarak kullanıyor.
Ve hale bu firmayım diye geçinen evinden iş yapan kişiyi savunuyorlar,Bu adam kime garanti vermiş 2 yıl sonra veya 1 ay sonra iflas etmeyeceğine ?
Evden iş yapan 1gün sonrada 1 ay sonrada 1 yıl sonrada iflas eder.Bu kişide millete zarar vermiş zamanında,şimdi siz tekrar bu adamı savunur tekrar müşteri kazandırırsanız bu adam tekrar millete zarar verip sanalı bırakacak ve bu sefer askere gideceği için bırakacak eminim.Ve yine onlarca insan madur duruma düşecek.
Biraz düşünceli mantıklı davranın lütfen.
Saygılar...