CasTex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bot yazdırılacak diye konu açtım sen cevapladın ve kabul ettin.
neyi kabul ettim 90 nımı tmm doğru 90a yazarım dedim yanlışmı yalanmı?

Parayı yatırmak için uğraştım, sonra senle konuşacaktım ama sen online değildin. paypal kabul etmedin, etsen 2dk sürmeyecekti.
ödeme koşullarını sordun sadece havale-eft dedim tmm dedin. paypal kullanmadığımı en başından beri söylemiştim zaten

Madem almayacaktın ne demek, ben bankanın sorun çıkaracağını nerden bileyim ? ayrıca sen bot yazarken bende sana sürekli yardımcı oldum yani bende vakit harcadım.
oo Allah razı olsun harbiden büyük emek harcamışsın iyide madem okadar biliyorsun ve emek harcadın niye yazdırmak için benimle anlaştın

Bütün bunların yanında, benden yaş olarak büyüksün diye saygı gösterdim ama sen beni *********** göstermeye çalıştın. Ayrıca hiç alakasız yerlerde (burası gibi) bu konuyu dile getiriyorsun ve boşuna laf kirliliği oluyor.
yaş olarak büyüğüm ama benimde sana herhangir bir küfür veya hakaretim olmadı varsa göster. ayrıca -itrade sebebine bak : karamsar biri

vay be

son olark başka yazmıyorum tartışmayacağım seninle sadece millet bilsin ki konu açtım zaten. sen haklıysan buyur sende aç sen nasıl bu adamla iş yapmayın yazıyorsan alakasız bir yerde ozaman burdada hesap sorman abest-i iştigal değili?

---------
kusura bakmayın dahada cvp vermiyorum. bitti