Bak gözüm güzel kardeşim sabrımı mı deniyorsun bilmiyorum.

Tamamen forum kuralları çerçevesinde konuşuyorum.

Ama haddini aşıyorsun.

Benim hizmetim hakkında laf söyleyebilecek en son kişisin sen.

Sen de önce bir mazine bakacaksın ondan sonra gelip burada laf atacaksın.

Kitap yazdım diyip kaç kişiye satış yaptın kaç kişi beğendi? Kaç tane konu açıldı o kitabın özensiz yazıldığı ile ilgili.

Terbiyesizlik yapma o yüzden.

Benim yerim de belli senin yerin de.

Olayı 2li tartışmaya çevirme.

Sen benim muhattabım değilsin.

Söyle Uğur'a multi üyeliklerinden birisyle girip cevpa versin.

Ya da sürekli mail attığı mailden bana ulaşabilir.

İşine bak sen backdoor.


backdoor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz o davranışı ilah olarak görüyorsanız sizin zaten bilgi seviyeniz ortadadır. Kişi sizinle uzlaşabilmek adına konu hakkında bilgilendirici bir mail atıp siz halen gelip insanların ekmeği ile oynuyorsunuz.
Edepsizlik veya terbiyesizlik yapan bir kişi varsa oda sizsiniz hocam, gelip burada boş gezenin boş kalfası tabiri ile aksunucu ile ilgili bütün konulara yorum yapıp, kişiler üzerinden nasıl rant sağlanabilceğinin en iyi örneğini veriyorsunuz. Keşke birazda hizmetinizle bu kadar ilgilenseniz. Eminim daha iyi yerlere gelebilirsiniz.

Bu tür düşüncelere belirttiğiniz sebeblerden dolayı hakim olmak pek doğru değil hocam neden derseniz bir çok eski müşteriye geri ödeme ve ücretsiz hizmet imkanı sağlandı. Konuyu baştan sona kadar inceleyecek vaktiniz varsa bu şahsada bizim ulaşıp geri ödeme yapabilme veya ücretsiz hizmet talebinde bulunduğumuzu görebilirsiniz. Yedeklere gelince hiç bir hosting firması yedeklerin sorumluluğunu almaz. Her müşteri kendi yedeğinden sorumludur.