vbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küstahlığa gerek yok.
Bilgin olmayan konularda susmayı bileceksin.
Ben kendimi ilah olarak görmüyorum ama Uğur beni ilah zannetmiş o zaman.
Neden firma bilgileri kısmını kaldırdım diyerek site adresini linkini bana yazarak mail attı.
Senin tabirinle ben ilah mıyım?
Edepsizliğin bukadarına pes ya.
Siz o davranışı ilah olarak görüyorsanız sizin zaten bilgi seviyeniz ortadadır. Kişi yaptığınız onca çirkin davranışa rağmen saygı çerçevesinde sizinle uzlaşabilmek adına konu hakkında bilgilendirici bir mail atıyor ama siz halen gelip burada bu tür yorumlar yapmaya devam ediyorsunuz. Yazık.
Edepsizlik veya terbiyesizlik yapan bir kişi varsa oda sizsiniz hocam, gelip burada boş gezenin boş kalfası tabiri ile aksunucu ile ilgili bütün konulara yorum yapıp, kişiler üzerinden nasıl rant sağlanabilceğinin en iyi örneğini veriyorsunuz. Keşke birazda hizmetinizle bu kadar ilgilenseniz. Eminim daha iyi yerlere gelebilirsiniz.
By.AdSL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitede birçok şikayet konusu açılmıştı...
Onca kişinin yedekleri parası gitmişti...
Bunlar göz önüne alınmalı bence
Bu tür düşüncelere belirttiğiniz sebeblerden dolayı hakim olmak pek doğru değil hocam neden derseniz bir çok eski müşteriye geri ödeme ve ücretsiz hizmet imkanı sağlandı. Konuyu baştan sona kadar inceleyecek vaktiniz varsa bu şahsada bizim ulaşıp geri ödeme yapabilme veya ücretsiz hizmet talebinde bulunduğumuzu görebilirsiniz. Yedeklere gelince hiç bir hosting firması yedeklerin sorumluluğunu almaz. Her müşteri kendi yedeğinden sorumludur.