Merhabalar arkadaşlar. Rap sitemi daha atkfi kılmak editör ve reklamtör alacağım. Reklamtör kendi deyimimdir. Alacağım çalışsan sayısı ve işlerin açıklamaları aşağıdadır;

Editör (3 Kişi Alınacak);
Editör arkadaşlarımız yoğun olarak albüm ve parça paylaşımlarını düzenleyecekler. Düzenlemeden kasıt konularını ekleyecekler.

Forum olarak ise düzenli olarak sitemde bulunan "Rap" forumlarına eğilecekler ve bire bir post kasacaklar. Bu postun sayısı günlük 50 adettir. Ayda ise 1500 dür.

İlk ay 40 TL. 3üncü aydan itibaren her ay 5 TL zam yapılacaktır.

Reklamtör (3 Kişi Alınacak);
Sitemin adresini diğer forum özellikle site tanıtımlarına izin veren hiphoplife gibi sitelere sitemi belli bir propaganda konusu ile ekleyecek.

Bir takım dizinlere ekeleyecektir. Bu şekilde strabliz reklam hizmeti sağlamış olacağım ve site tanıtımım yerinde bir şekilde yapılmış olunacak.

Günlük reklam sayısı 20'dir.

ve her 20 sayısına ulaşıldığında bana e-mail yolu ile her reklamın linkleri gönderilecektir. Bu şekilde takip işlemi gerçekleşecektir.

İlk ay 50 TL. 2inci aydan itibaren her ay 5 TL zam yapılacak olup anlaşılabilindiği kadar devam edilecektir.

Güven konusunda sitem yerinde duruyor arkadaşlar. Sitemi alıp kaçacak değil ki peşin çalışmıyorum. İşi yaparsınız ödemenizi alırsınız.

İşi direk kabul ediyorum diyenlere iş verilmeyecektir. Öncelikle sitenin adresini özel mesaj ile isteyin ve inceleyin. Evet yaparım ben bu işi derseniz öyle kabul edin.

Saygılar