koptagel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aksunucu kurumsalmış adres, telefon olmadı, eski adres ve telefon yine olmadı vergi numarasını verin araştıralım bakalım neresi kurumsalmış. Sahibi uğur bi kere 18 yaşında değil daha nasıl kurumsal oluyor onu anlamadım.
Şurdaki resim sizin için yeterli olacaktır. Siz önce bilinçli bir kullanıcı olunda sonra gelip burada bu tarz mesajlar atın. Ayrıca bilgisizliğinizi giderebilmek için firma açabilmek için 18 yaş zorunluluğu olmadığınıda aşağıdaki linklerden öğrenebilceğinizi belirtmek isterim.
18 Yaşından Küçükler Şirket Kurabilir mi ?
18 Yaşından Küçük Ltd. Şirket Ortağı
Limited
Anonim
vbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aksunucu kurumsal değil ve hiç kurumsal olmadı.
Hatta sitesindeki firma bilgilerini de bizzat kaldırtan kişiyim belki.
Çünkü verdiği bilgilere ait bir vergi levhası yoktu ve hiç olmadı.
Maliye'ye iletecğimi söylediğim zaman ise hemen sayfayı yapım aşamasında haline aldı.
Siz kendi kendinize zaten tatmin ediyorsunuz, bizim sizin için verebilceğimiz bir cevap yok. Madem böyle bir durum vardı iletseydiniz maliyeye? İletmediğinize daha doğru iletemediğinize göre böyle bir durum yok. Yalan yanlış bilgilerden dolayı milleti olumsuz şekilde yönlendirmeyin. Bu arada kişiyim filan diyerek kendinizi ilah görmeyin ilgili çalışmalar bitene kadar gereği yapıldı. Yoksa sizin kimseye yönlendirmeye hakkınız veya yetkiniz yok.
Sener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site dediğiniz yerde w4rez forumdan indirilen webizyum'un temasıdır.
Bunu kanıtlayabilirmisiniz? Ben size ödeme ekranını ve ilgili temanın satış linkini vereyim. Siz gelip bütün bu kadar kişinin içinde özür dileyecekmisiniz?
Çamur at izi kalsın, sizinde ne haltlar karıştırdığınızı biliyoruz ama bunları burada belirtmek etik olmaz.
Peksoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backdoor; işine gelmeyene cevap vermiyosun yazmıştım ya bi' aralar, sende hani demiştin.
- Aha.
İşime gelmeyen bir durum yok aksunucu'nun ofis adresini aklı başında bir internet kullanıcısı her zaman öğrenebilir. İlgili yöntemlerden bahsetmek gerekirse google cache, yahoo cache, live cache, web archive ve çeşitli whois siteleri. Tabi bu tarz çakal insanlar bunları araştırmadan aciz oldukları için gelip burada boş boş mesajlar atarak insanları yanlış yönlendiriyorlar.
Ben bu aciz arkadaşlar için üşenmeyip Aksunucu.net - AK Sunucu adresinden whois çekip ilgili adres bilgilerini aşağıya ekliyorum.

Domain sahibinin bilgileri:
AKSunucu Internet Hizmetleri
A. Ugur AKAR ()
Bostanoglu Is Hani No 10/5
Merkez
Sinop,57000
TR
Tel. +90.5364999905
Fax. +90.3682603132

OyunSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aksunucu ile ne tür bir ilişkin var backdoor?
Kendisi çözüm ortağımdır.