zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kayseri spor taraftarıda aramızdaydı, statdaki görüntüden oldukca rahatsızdılar, kayseri spor maçına kimsenin gelmediğinden yakınıyorlar, bence haklılar.
galatasaray maçında tribünün dolması çok doğal ama kayseri spora destek çıkmaları gerek. inş. düzelir
Haksızlar Kayserispor taraftarı değiller yada hiç maç izlememişler.Sezon başından beri futbol oynamayan takımın biletleri bedava olsada bile kimse gitmez.Yönetim,teknik direktör,futbolcu,taraftar arasında birliğin zerresi yok.

Yönetim koltuk kıran kendi taraftarına 1.100 tl + 6 ay stadtan men cezası verirken ikidir koltuk kıran Ankaragücü taraftarına doğru düzgün müdahale bile etmedi.Kendi taraftarına çifte standart uygulayan davul,pankart gibi en önemli unsurlar stada almayan kıytırık meşaleye bile acayip ceza sistemi uygulayan bir yönetimin varolduğu yere kimse gitmek istemez.

Bir kaç futbolcu maçları takip eden bilir gol falan attıktan sonra kendi taraftarlarına garip garip hareketler yaparsa,teknik direktör ve yönetim buna göz yumarsa kimse gitmez.2-3 sene önce en az 12-13 maçına giderdim Kayserispor'un ama bu sene 2 maçına gittim koca sezon.