Arkadaşlar konuyu fazla uzatmadan gireceğim.Öncelikle şunu söleyim geçmişte forum kurallarını tam bilmediğimden dolayı yaşadığım tatsızlıklardan ders aldım.Scripti yazacak kişiye önceden ödeme yapmam.Scripti yazar bir hosta kurar çalıştığını görürüm alırım.Yada yüz yüzede buluşadabilirz.Benim için sorun olmaz.Diğer detaylar anlaştığımız kişi ile konuşulur..

Scripti ayrıntılı olarak yazacağım.Ona göre bana başka şekilde bir şeyler önermeyiniz.(Joomla , wp vs vs )

Scripti tam görmeniz için bir site var.Ben bu siteyi html olarak baya bir süre incelediğimden kodlarını iyi biliyorum bu konuda yardımcıda olabilirim.

Site: Zap Tiger - Watch free Live TV Streams

Bu site spor karşılaşmalarını veren bir site.En baştan istediklerimi yazayım(bir defa aynısını istiyorum.Bu nedenle css dosyasını filan alabiliriz.Bende var zaten.)

Siteye ilk girildiğinde görüldüğü gibi üst kısımda bir takım spor karşılamaları vardır.Alt tarafta da "live" - "soon" - "result" bölümleri var.Şimdi sistem şu.

Ben admin panelinden giriş yapacağım.Ve maç ekleyeceğim.MEsela 12.12.2009 perşembe günü saat 18:00 - 20:00 XXX-YYY maçı var.Bu o güne eklenecek.Yani "soon" "yakında" kısmında olacak.Günlerden 12.12.2009 olduğundan ve saat 18:00 gösterdiğinden bu "live" "canlı" kısmına geçecek ve saat 20:02 olduğunda result kısmına geçecek.Yani server saatine göre yer değiştirecek.Bu nedenle sitede ziyaretçiler tarafından da görülen bir saat olmalıdır.Maç result kısmına geçtikten sonra isterse sadece ismi gözüksün .Ama sonuçta orda kalsın seo açısından önemli yer teşkil edecektir.Sitede ki ana mantık bu ama orda da incelerken göreceğiniz gibi ben bir maç için yukarda verdiğim gibi konu açacağım.(bunu zaptiger.com adresinde bir maçın üstüne tıklayarakta görebilirsiniz.)Ama maç kanallarını maç başlamasına yakın koyacağım yani sonradan değişiklik yapabileceğim.Yeni kanallar ekleyebilecek ya da silebileceğim.İlk başta hiç bir şey girmeyeceğim.O nedenle boş gözükecektir.

Sitede sağ taraftaki gördüğünüz bölümler aynen olacaktır.Reklam kısmında tutunda hberler kısmına kadar.(haberler kısmı çıkartılabilr ama.) Orda önemli olan "toos" programlar kısmıdır.Orda oluşturabileceğim sabit sayfalar olmalıdır.

Sitenin üst kısmında görceğiniz gbi 6 dil seçeneği var.Bunları tıkladığınız zaman sadece konu başlıkları deişmektedir.Yani maç isimlerinde değişiklik olmıyacakta maçın kategorisi türkçede futbol olarak gözükürken ingilizce football gözükecek.Spor dallarını bu altı dildeki çevirilerini bu siteden alabilrsiniz

Ayrıca bir maça tıkladığınız zaman Zap Tiger - Watch free Live TV Streams adresinde göreceğiniz gibi ilk önce bir reklam ekranı açılacak ortada 15 saniye sonra yada "show stream now" dediğinizde bu ekran kayboluor.Bende onun gibi bir şey istiyorum.Bu css dosyasında labelkeln olarak geçiyor.Onlar sistemi iframe usulu ile yapmışlar.Kodlamadan pek anlamam ama kurcalamıştır bayağı.

Tabi burda anlamayanlar olacak ama ben sistemi kabaca anlattım.Zap Tiger - Watch free Live TV Streams aynısnı istiyorum.Bakın BU SİTEYİ İYİ İNCELEYİN.HER TÜRLÜ DETAYI İSTİYORUM.SONRA BİR AKSİLİK OLMASIN.

Ben iyice inceledim yapabilirim derseniz buraya yazın ya da pm atın.İyice incelemeden pm atmayın.Sizi sınava tabi tutup scriptle ilgili soru soracağım bakın bu scripti çok inceledim en küçük ayrıntısına kadar biliyorum ona göre...