reseller benim resellerimdi , kocaeli buluşmalarında filan baya güzel arkadaş olmuştuk mh yetkilileriyle. Ve ozaman benim host sorunlarım vardı Allah razı olsun ücretsiz reseller sağlamaya başlamışlardı. Ben onlara ağzımı bozamam şimdi hakları var . Sabah ftp ye giremedim bana dedikleri ;
Tüm müşterilerde aynı şey siz gerizekalımısınız dedi . (bunun gibi bişeydi eve geçince logları yayınlarım)
Bende sert çıktım tabii ki . Sonra bana 5 dakika içinde hesabını siliyorum yedeklerini al dedi. Sildi . Böyle bir saçmalık olamaz tamam yaptıkları iyilik büyük fakat bu yaptıkları çok yanlış. Benim muhattab olduğum kişi Burak ER dir . R10 nicki My_X .
neyse bugün bi fuara katıldım görevliydim , gökhana ulaşmaya çalıştım telefonu açmadı , sonra 2-3 saat sonra bana mesaj attı . Bende geri dönüş yaptım . Benim sitelerim yedeklerim önemli aslında herkesinki önemlidirde benimki çok çok çok ama çooook önemliydi. Şimdi bu zararımı telafi etmezlerse başka yollardan bişeyler yapacağımı söyledim . Oda bana ne yaparsan yap dedi. Bende burdanda diyorum , bakın bi hukukumuz var , açsınlar hesabı alayım yedeklerimi sonra tekrar silsinler umurm değil. Ama yaptıkları ayıp. Haa yok vermeyiz diyorlarsa orasına ben karışmam . Ne yapacak bu MBD ? dediklerinizi duyar gibiyim . Herkes görecek burda konu açıp söyleyeceğim.
Haydi selametle ...