Evet arkadaşlar... Nerede o bana websahibi çok eski bir firmadır çok iyi bir firmadır diyenler ??? Belge isteyenler ?? Günler sonra cevap alabildim adamlardan. Ve verdikleri cevabı da aşağıya aynen koyuyorum... Artık yorum sizin... Diyorlar ki sunucuda problem çıktı.. Ve aldıkları yedeklerin bulunduğu diskte de problem çıkmış. Yahu ayıptır.. Hem serverınızda problem hem de yedek aldığınız yerde problem nasıl olur. Bir de utanmadan ekliyorlar. Yeni geliştirdiğimiz yedekleme sistemini bütün veriler kaybolduktan 1 gün sonra yayına devreye soktuk diyorlar.. İş işten geçtikten sonra yeni yedekleme sistemi geliştirsen ne geliştirmesen ne.. Bunu önce yapacaktın... Sen bu işe önem veriyorsan.. Bu işten para kazanıyorsan, bu iş için bünyende eleman barındırıyorsan, hatta 12 bin küsür müşteriye sahipsen, üzerindeki sorumluluğun da bilincinde olacaksın... Ha yok efendim sen başına buyruk sorumsuz ve ciddiyetsiz bir şekilde işini yapmaya devam edersen o zaman da benim gibi müşterileri kaybedersin. webhosting.info dan incelemedim ama bir arkadaş buraya yazmış 12-13 bin müşterileri var diye. Bu kadar müşteriniz varsa zaten sadece beni değil onların birçoğunu kaybedersin. Eskileri kaybetmekle de kalmayıp yeni potansiyel bilinçli müşterileri de kapından döndürmüş olursun. Senin gibi ciddiyetsiz bir firmayla çalışmak bana ders oldu.. Burada ciddi bir şekilde eleştirilmen de sana ders olsun... Sorumluluk demek ne demek öğrenirsin... Tekrar ediyorum 3-4 ay öncesinin yedeklerini yayına koymalarının haricinde zaten çok fazla sorun da çıkartıyorlardı birçok konuda. Onlara biraz yukarıda değinmiştim.
AŞAĞIDA WEBSAHIBININ CEVABI :
Sizin gibi bizde zor durumda kaldık bizde istemezdik böyle sorun olmasını hiç hoş bir durum değil bizde farkındayız.
Veritabanı yedekleriniz alınmış ve backup makinasına aktarılacaktı ama diskde arıza oluşunca elimizde olan son yedekleriniz atılmıştır.
Sizin gibi bizde bizde bu sorundan dolayı maddi ve manevi zarar gördük.
Ama sonuçta sinirli veya başka türlü yazışmalardan geri gelecek veya dönüş olacak bir işlem yoktur.
Verileriniz kurtarılamamış olup elimizde olan en son yedekden geri dönüş olmuştur.
Geliştirilmekte olan yedekleme sistememimiz bu olaydan bir gün önce testlerimiz bitmiş ve faaliyete alınmıştır
Bundan sonra tüm sunucularımızın yedekleri aydabir, veritabanı serverlarımız ise haftada bir yedeklenecektir
İyi Günler
Benim 12 bin müşterim olacak,benim dc cim olacak 1 bayt bile veri kaybına uğratmayacak bir sistemi tasarlardım imkanım olsa.Ellerinde böyle bir potansiye böyle bir güç varken bu olay çok üzücü gerçekten.Size başımdan geçen bir olayı anlatayim.Bundan 1 sene önce cari.net ile çalıştım (California Regional Intranet, Inc.) adamlar makinaların yanında yatıp kalkıyorlar

bişey söylüyorsun "sisteminizi kapatmama izin veriyormusunuz? diyor evet diyince 1dk. efendim kasanızın yanına gidiyorum diyor ve netbookunu alıyor yanına gidiyor adam 10dk içinde yeni hdd takıyor."SSH den yanlış bir işlem yaparak çok önemli verilerimi kaybetmiştim.saat gece 3 sıralarıydı live chate girdim ve durumu anlattım "ticktet açın dedi ordanda yazılı kayıda geçsin yapılanlar" dedi live kapanırsa ticketten görelim diye.Adam gitti hdd mi söktü geldi şimdi veri kurtarma işlemi yapacağım dedi 30 dk içinde sisteminiz up olacaktır dedi.Gerçektende restorasyon yapıp hddyi taktılar.ve 34dk içinde oldu bu olay.Düşünün artık sistemi kapatmak için bile izin istiyorlar sizden uygun zamanı siz söylüyorsunuz sistemi kapatmaları için.Çok kaliteliler.Tecrübelerimden birisini anlatmak istedim artık farkı siz düşünün.
Not: Live Support chat şeklinde 7x24 cmts pazar demiyorlar.