bu konu içinde sizi alakadar eden bir durum yok. 300 lira server satımı var derken seni hedef almadım lafım ortaya yarası olan gocunur =) hem buraya nasıl geldiğini çok iyi biliyoruz bence sen üstüne vazife olmayan konulara girip kendini ezdirtme yada şöyle diyim hlds server kurmasını daha yeni öğrendin onu biraz daha geliştir gel ki benim 2007de sana verdiğim paketleri kullanmakdan vazgeç =)
Sanırım seninle eskşden iş yapan herkes şimdi sana düşman olmuş.Herkes sana karşı cephe almış.Herhalde senin ne denli bir pislik olduğunu anlamışlar.Hatırlatırım senide bu piyasadan kim kurtardı.Ben yanında çalışırken 32 serverin vardı.21 ini ben 11 ini sen satmıştın

Ve daha sonra makine kirası ödeyemeyecek halleder geldin ve msnnden oyunsen csoyuncu hakları satılıktır diye yazdın.Yine ben el verdim senden toplu ip aldım batma diye.Ve sonra kurtardın paçayı.Senin bana attığın kazığı söylemiyorum bile.Söylesem burası inler.Ben rakip firmaları övecek kadar açıksözlüyüm.Gerçi kingofcs'ye rakip olamam ama sanada karşındaki insanlara ve bu işi yapanlara saygı gösterki saygınlık kazanasın.Başka hostların açtığı konuları baltalayarak değilde başarılar dileyerek büyümeye çalış.