Merhabalar
Toplu sms satış sitesi için asp script yazdırılacaktır. Piyasadaki toplu sms siteleri kadar teferruatlı bişey istemiyorum. Bu script bittikten sonra çok daha ayrıntılı ve özellikli bir script daha yazdıracağım. Şimdilik istediğim script şu şekilde. Basit bi önyüzü, tasarımı olabilir. Admin paneli ve üye paneli olması lazım. Başka bi sms sitesine xml ile bağlantı yapılacak. Üyeler panellerinde kaç kontörleri kaldığını, sms raporlarını vs. görebilecekler.Sms raporları, xml sayesinde olacak şeyler, xml den anlayabildiğim kadarıyla. Panelde bi de sms gönderme bölümü olacak. Admin paneli de şu şekilde olacak. Yeni üye açma, üyelere kontör yükleme, üyelerin bilgilerini görme, kaç kontörleri kaldığını görme vs. Üye başvurusu olmasına gerek yok. Çok uğraştıracak bişey değilse olabilirde. Yani yapılabilecek en basit şekilde toplu sms sitesi yapılacak. Toplu sms sitelerini bilenler daha ne kadar ayrıntı olduğunu bilirler. Bir diğer isteğimde bizimde xml çıkışımız olacak, başka sitelere verebilmemiz için. Sitenin güvenlik açığı olmamasına çok dikkat edilmesi lazım. Ufak tefek ayrıntılar konuşulur. Benim için önemli olan çalışacağım kişi. Kesinlikle yüzyüze görüşmeden anlaşma yapmayacağım. Dolayısıyla istanbulda çalışan birini arıyorum. Sözleşme yapılacak. Umarım işini hakkaniyetiyle yapacak biriyle anlaşırım. Bana telefon numaranızı p.m ile atarsanız sizi ararım. Ayrıntıları görüşürüz. Sorunuz varsa buyrun yazın cevaplayayım...