weNt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirttiğiniz arkadaş someofcs ve ne halt ise o arkadaştan hizmet alıyor ve o arkadaş TurkeyLegend ondan makine alırken, Turkeylegend'a panel kurulumu yapmıştım ve kenan dumandan zamanında alınmış bu panele ben ek olarak eklenti kontrol ve ekstra modlar bölümü eklemiştim, dosyaları sitemizin FTP'sinden çekerek modlar çalışıyordu. Sitemizin log kayıtlarında istatistiklerde o 212.174.36.116 ve diğer IP'lerden bağlantı gördügümde şaşırdım araştırdım ve panelden geldiğini ögrenince şuanda sitemizden 212.174.36.0-255 bloğu tamamen banlı ve dosya çekememektedir bu nedenle paneldeki eklenti ve ekstra modlar(CSDM,sXe,GG vs.) çalışmıyor. Ayrıyeten bu sebepten 212.174. bloğunun tamamen sitemize erişimi engelledik.
Dipnot: Eklentilerde tam olarak ne yazar bilmem ama eklentim.com yazıyor olabilir
Yazının bazı yerlerını anlamadım ama paneldekı cogu sey calısmıyor haklısınız ne dıyım bundan sonra 1-2 aylık fırmalarlara kesınlıkle ıs yapmıcam Birde eklentim.com yazıyor haklısınız cogu eklentıde bırde sacma sapan kısılerın msn adreslerı ve fıyatlar fılan yazıyordu