backdoor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuşmalarınıza dikkat edin kişilere hakaret etme hakkını kimden buluyorsunuz? Tanıdıkları dediğiniz kişi benim gerekli düzeltmeleri yapmanızı ben istedim kaldı ki bunu yapmak zaten sizin göreviniz çeşitli RSS konuları ile bizi mağdur etmeye hakkınız yok. Biz kişilere hizmet vermek için buradayız burada gelip bu tür basit cümleler kurararak forum kalitesini düşürmenin bir anlamı olmadığını düşünmüyorum. Siz yeni dönemde hizmet alıpda mı bu yorumu yapabiliyorsunuz? Bakın konu içersindeki yorumlara ve hizmet alın sonra görüş yapın. bilginicitr gibi çakal çukallarla işimiz olmaz bizim.
Ayrıca Kerem o yorumu Uğur ile konuşmadan önce göndermiş, yeni yorumuna bakınız. https://www.r10.net/1058496861-post3.html
tanıdıgım kişi sen değilsin, ben seni tanımam.
- Rss konularını istemesem silmezdim 1 Allahın kuluda sildiremezdi, @Kerem yeni sayfa açacak vs vs dedi diye sildim.
- Forumdaki Aksunucu ile ilgili kötü yorumlarımı (ki hepsi haklı yorumlardı önceki zamanların konuları hep zaten onlar üzerine banlandı forumdan) silmem için yine sen pm attın, ben yine seni tanımam @Kerem öyle dediği için o yorumlarıda düzelttim.
- Hatta bunlardan yüz bulup bana sana verdiğim -itraderi silmem için bile pm attın ama onu silmedim buda benim seni tanımadığımın kanıtıdır
- r10 daki cümle alem sana sponsor diye aksunucuyu korumaya çalıştıgınıda biliyor belkide artık ortak oldunuz bilemem
- işine gelmeyince lütfenli pmleri unutup artist artistte takılabiliyorsun demekki.
- @Peksoft backdoor banada -rep vermişti bilimum konularda silver değilim ya kimin -rep verdiğini bilmiyorum görmüyorum sanılıyor -reple yol alınsaydı ohooo
- Konuya son mesajım olacak çünkü sildiremediğin konuyu tartışma çıkartarak sildirmeyi düşündüğünden bu basit oyuna gelmeyeceğim