Arkadaşlar bundan bir süre önce Eren Ali Gül adında, nickini bilemediğim bir r10 üyesi tarafından dolandırıldım.

Olayı anlatayım isterseniz:

Bundan bir kaç ay evvel bir site scripti yazdırmak için r10'a konu açtım ve ilgilenenlerin msn adresimden bana ulaşmasını istedim.Yukarda adı geçen şahıs r10'dan ilanımı gördüğünü ve ilgilendiğini söyledi.Bende o vakitler r10 da daha yeni olduğum için iTrader olayını falan bilmiyordum.O yüzden o tarz şeylere hiç bakmadım.İlgili şahıs nickini vermiş olmasına rağmen halen hatırlayamıyorum.Neyse anlaştık script için 50 tl si kapora olmak üzere 150 tl karşılığı.50 tl yi yatırdım. Ancak Eren Ali Gül denen adam işi yapmadı.İlk zamanlar yapar gibi görünüyordu.Msn den ve tel den görüşüyorduk.Bi zaman sonra telefonlarıma cevap vermez oldu.Msn den de sildi.50 tl lik kaporanın üstüne yattı.Kaç aydır kişinin nickini bilmediğim için konu açıp bunu yazamamıştım ancak geçen gün kaporayı gönderdiğim banka havale makbuzunu buldum ve adını yazarak size bu kişiden uzak durmanız için uyarmaya karar verdim.
Benim giden gitti sizinde canınızı yakmasın bu o...