Saygıdeğer Murat Abi gibi ne yazık ki benide bu işin içine sürüklediler söylenen kişi ile aramda bulunan munasebeti anlatmak ve bilgilendirmek isterim.Kişi ile r10 da yine verdiği bir iş üzerine konuştuk hosting açtığını ve makinalar olduğunu söyledi ve benide ona müşteriler bularak göreceğini yani her satış yapmamdan sonra gerekli ücretimi alacağımı belirtti ki onu bile tam olarak yapmadı.Ayrıca bu kişi ile sadece ben değil bir kaç kişi daha çalışıyor ve onlardan biri ile yaptığım konuşmada aynen şu şekilde bir konuşma geçti kendisine bu Özgür denilen şahsın nerde olduğunu sordum kendiside bana zehirlendiğini söyledi bende hostu sordum noldu dedim dataccenterın parası odenmemiş ondan kapattılar dedi bunun üzerine Murat abinin hostu ne olacak dediğimde özgür belki geri açar hostu para bulursa dedi ya da geri verir parasını ya da hiç bişe yapmaz dedi yani parasınıda geri vermez hostunuda açmaz anlamında.Bende bunun üzerine Murat abi bu işin peşini bırakmaz dedim ki zaten tanıdığım kişide yanılmamışım bu işin peşini bırakmıyor.Bence verilen miktarın azlığıda önemli değil önemli olan böyle kişilerin bu işe devam etmelerini engellemek herkesi bu konuda bilgilendirmektir.Tekrar geçmiş olsun murat abi.