duygugemisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütün projelerin amacı uzun vadede iyi para kazanmak mı olmalıdır ki? Kısa dönemlik projeler olamaz mı?
Bence Türkiyede bu hastalık henüz görülmediği ve görülebilme tehlikesi bulunduğu için iyi düşünülmüş bir iş. Bir iki ay içinde sitenin hiti tavan yapabilir. Çok değil sadece birkaç ay sitenin hiti düşmese de binlerce dolar kazanılabilir. Diyelim ki site iş yapmadı ve hiti sıfıra düştü. Sağlık olsun. 10$ lık domain ücreti hiçbirimize koymaz
ya naparsa yapsin, kardesim bana ne zarari va ne de yarari, ben gereksiz oldugunu dusunuyorum, bu sekilde ki projelerle bazi firsatlari yakalayipta bundan rank elde etmek bence yanlis, elle tutulur seyler yerine, bu sekildeki sitelerin artmasi beni uzuyor, domuz gribi yazdigimda onume cikan sitelerin cogunda abartili google reklami var, bu simdi kar amaciyla yapilmis bir ismi ?? yoksa millete hayrim dokunsun isimi ??

onu birakalim, domuzgribi gibi domainlerin hepsine baktim, icerikleri hep ayni, kimi kandiriyorlar?? bilincsiz insanlarimizi... yanlismiyim..

ben yapmasin demiyorum, isi biliyorsa, kopyala yapistir yapmayacaksa amenna, bende girer okurum yazilari. ama bu sekilde haberlerden alinan yazilari, baskasinin yazdiklarini alip siteme koyacak ve bundan rank elde etmeye calisacak kadar kara cahil degilim..

kopyala yapistir yaparak milleti kandiracagina gitsin tas tasisin benim gibi..

alin arkadaslar buda ornek: http://www.domuzgribi.net/domuz-gribi-nedir/

yaziya bakin, google reklamlarina bakin, birde yazinin kaynagina bakin ..