Sağolasın.. speaky

Websahibi.com un müşterilerine yaptığı son ciddiyetsizlikti bu.. Bundan önce de onlarca rezillik var.. Buraya yazıyorum ki bu yazıları okuyanlar uzak dursunlar websahibi.com dan... Adamlar işlerine azıcık-ufacık ciddiyet gösterseler müşteri kaybetmeyecek hatta kat kat kazanacaklar.. Ama umurlarında değil..

Web sahibinde daha önce defalarca (gerçekten de defalarca) karşılaştığım sorunlar

- Sitelerim birçok kere onlarca kere açılmadı. Dakikalarca değil saatlerce kapalı kaldı.

- Serverlarındaki sorun cumartesi günü sabah falan meydana gelmişse genelde pazartesi gününe kadar sitelerim açılmadı

- Gece açtığım ticket/çağrı ların hemen hemen hiçbirisine cevap alamadım aynı gece içerisinde. Yani sorun gece olmuşsa sitelerim o gece sabaha kadar kapalı kalırdı

- Geceleri bir görevli bırakıyorlar sanırım ama onun da bir faydasını göremiyordum. Veya yetişemiyordu bütün sorunlara bilemeyeceğim.

- Sitelerimin devamlı iki de bir kapanma olayı uzun bir süre sürdükten sonra azaldı. Ama ondan sonra da sitelerim herzaman yavaş açılmaya başladı. Hatta açılmaya çalışırken beklediği süre 30 saniyeyi falan geçtiği için hep hata mesajlarıyla karşılaştım durdum. Bunun sebebi de müşterlerinin hepsini tek bir mssql serverda tutuyorlarmış. O server da yetmiyormuş. Yetmiyorsa insan ikinci mssql server kurar müşterilerini madur edeceğine.. Yani mssql veri tabanınız büyükse sitenize girmek baya baya zor oluyordu. Yeni server açacaklarını falan söylemişlerdi. Sonra ne yaptılar bilmiyorum.

- Son olarak da başlıkta belirttiğim tüm veri tabanlarımın havaya uçmuş olması... İşte bu herşeyin içine etmeye yetti de arttı bile.. Yukarıda da dediğim gibi eğer maduriyetimi düzeltirlerse buraya yazacağım.. Düzeltmezlerse de inşaallah ellerindeki mevcut müşterilerini de kaybederler.. Ciddiyetsizlik hoş karşılanmamalı...