Biz webmasterların en önemli şeyi verdiği emek harcadığı zamandır.. Bugün sitelerime girdiğimde karşılaştığım şeyden dolayı hem çok üzüldüm hem de çok sinirlendim.

Bütün mssql veri tabanlarım birkaç ay öncesininkiyle değiştirilmiş. Yani son üç ay gibi bir sürede yaptığım herşey girdiğim binlerce bilgi bir anda uçuvermiş yokolmuş...

Tamam onlar da insan sonuçta hata yapabilirler.. Server göçebilir bilgiler silinebilir.. Ama!.. Çok sık yedekleme yaptıklarını söyledikleri halde benim aylar öncesine ait veri tabanlarımı çıkartıyorlar karşıma.. Son 3-4 aylık bilgilerim yok. Bu 3-4 ay içerisinde açtığım yeni veritabanlarının yerinde ise yeller esiyor. Tamamen silinmişler..

Ben ne diyeyim bu websahibi.com a ?

Yazıklar olsun !.. Adamlara mail bile atamıyorum.. Çünkü şuanda siteleri açılmıyor. Eğer daha yeni yedeklenmiş veri tabanlarımı getiremezlerse lanet olsun onlara.. Madem hosting işi yapıyorsunuz tam yapın kardeşim ya hiç yapmayın madem beceremiyorsanız !..

Bu ne biçim ciddiyetsizliktir !.. Bu ne biçim vurdumduymazlıktır !..

Gelişmeleri buraya yazacağım.. Eğer yaptıkları yanlışları geriye alamazlarsa en azından son bir aylık bilgilerimi geri getiremezlerse kesinlikle uzak durun diycem..