temadaki birçok;
<div class="Post-tl"></div>
<div class="Post-tr"><div></div></div>
<div class="Post-bl"><div></div></div>
<div class="Post-br"><div></div></div>
<div class="Post-tc"><div></div></div>
<div class="Post-bc"><div></div></div>
<div class="Post-cl"><div></div></div>
<div class="Post-cr"><div></div></div>
<div class="Post-cc"></div>
<div class="Post-body">
kodları ne işe yarıyor acaba fonksiyonları nedir?
ayrıca bir sorun daha olacak .mo uzantılı3-4 dosya var bunlar nelerdir? yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum
onlar tema yapısı diğer mo dosyalarıda dil dosyaları hazır içindeki dil dosyaları
@burakscan,
Bu tema artisteer isimli programla yapılan bir tema. Bu program verdiğiniz div kodları ile temanın görselini oluşturuyor. .mo uzantılı dosyalar ise dil desteği için olup, içerilerinde ne yazık ki Türkçe desteği yok. Dolayısıyla Türkçeleştirmek için bu programda yapılan temaların düzenlenmesi gerekiyor.
Bu programla yapılan temalar ne yazık ki WP'nin basit tema yapısına uymadığında ileride temanızla ilgili düzenleme yapmak istediğinizde ne yazık ki bunu yapmanız zor olacak. Bu nedenle bu programla yapılan temaları kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
yorumun için tşkler tema türkçe belli yeri özgün dili olabilir yada gözden kaçan bir kaçyer olabilir onlarda ufak bir bilgi ile düzeltile bilir artisteer le yapılan bir çok tema var ve üzlerinde çok rahat değişme yapa biliyorum pek sıkıntı çekmedim ama normal elle yapılan ve programla yapılan arasında pek fark yok temel aynı birinde yeteri birinde fazladan kod ekleye biliyor görüşünüze saygı duyarım ..