Eğer gerçek tutarı geçen veya belirli bir para birimine işleme dönüştürülebilir, mali rapor güncellemeleri * Çok yeteneği her para biriminde fiyatları ayarlamak için para desteği de dahil olmak üzere, bir cron üzerinden otomatik güncelleme para birimi oranları seçeneğini geçit başına ayarlamak için
* Faturalandırılabilir öğeleri olan kayıtları gelecek faturalar ile tasarıya, gelecekte tarihleri veya yeniden özel döngüleri üzerinde süre için dönemlere ekleme özelliği sağlar
* Tek bir ürün yenileme fatura tarihinden nedeniyle dışında aralığı için bir faturanın üretim gücüne
* Tüm fatura İade girişi yeteneğini bağımsız olarak giriş modülü seçeneği varsa modül otomasyon ağ geçidi çalıştırmak için onu destekleyen
* Gelişmiş yönetim sipariş sürecinde sipariş yapılandırmayı daha sonra fazladan adım çıkarmadan özel alan ve seçilen ürün için ayarlanabilir seçenek değerleri göstermek için
* Tek bir işlem eklemek için ödeme tutarı birden fazla fatura için geçerlidir
Bu listelerde müşterileri ayırt ve battaniye indirim tüm siparişler için grup kullanıcıları tarafından uygulanması izin ve oto suspensions kılmamız gruplarına * kurulum için Beceri ve atamak istemcileri / sona erdirme
* Zaten etkin sipariş dolayısıyla her zaman üzerinden ek sipariş veren mevcut müşterilerine sahtekarlık kontrol atlamak için Seçenek
* Tek bir fatura oluşturmak için veya fatura öğe bir destek bileti için yürütülen çalışma için faturalama cevap eklemek
Destek başına birden fazla ekleri için * Destek bileti cevap
* Beceri çok kategorilerine Knowledgebase makaleler atamak için
* Yönetici alan templated başlık / yeteneği yönetici başına şablonu ayarlamak için altbilgi
* Yeni ve gelişmiş hareket kanca işlevi daha kanca noktaları ve dağıtmak için esneklik ile bağımsız dosyaları olarak hooks
* Istemcinizle tarih aralığı ve statüsü kriterleri ile fatura indirmek jeneratör PDF Batch
* Added cPanel modülü kurulum ns1 ve satıcı hesapları için ns2 ad otomatik ayar
* Güncelleştirme otomatik yükseltmeleri ve seçenekler downgrades destek yapılandırılabilir paket addon cPanel için
* Gelişmiş HyperVM modül kurulum ve saklama sırasında özel bir alana e-posta kullanmak IP almak ve müşteri alanı görüntülemek şablonları
* Modülü cPanel için otomatik sunucusu kullanıcı adı paketler sağlar prefixing izin ayarı Added birden fazla satıcı hesap sunucular aynı paketleri kullanarak genelinde otomasyon
Ek ürünler, addons ve etki alanları abonelik miktarı yinelenen dahil etmek * Gelişmiş PayPal modülü
* Otomatik sürüm modülü ürünlerinin otomatik etkinleştirme için varsayılan olarak hiçbir modülü ile birlikte
* Added güvenlik soruları müşteri hesaplarının kimlik ispatı izin vermek
* Yeteneğini kabul için gereken minimum düzeyini ayarlamak için tüm müşteri alan şifre alanlarını Added şifre gücü testi
* Yeni modüller: Gate2Shop, LibertyReserve, PayJunction, SecurePay AU, WorldPay XML, TransIP

googleden çevirdim