ilk mesajima birisi eksi vermis

neyse caniniz sagolsun. ancak bir hastalik icin illa bir site acmak gerekme, her site zaten kendi bunyesinde bunlarla ilgili bilgiler verir. projenin amaci bastan belli kar yapmak. bu siteyi acan arkadas domuz gribi hakkinda ne biliyorki ?? doktorami yapmis bu hastalik uzerinede boyle bir site aciyor?? ordan burdan topladigi haberlerle site yapiyor arkadas.. yalanmi ?? kendi ilgi alani olsa, bu isin icinde olsa, tamam biliyorki acmis, ancak haber sitelerinden ve bazi kaynaklardan yaziyi alip sitesine koymasi bu projeyi iyi yapmaz, 5 para etmez bir site yapar. haaa googlede domain iyi durur, bakarsin cikisda yapar. ama sitesinde baska sitelerin yazisini yayinlamasi ne kadar etik ve saglam ?? isde halk olarak bazi seyleri gorememisiz, hala insanlarin zayifliklarindan proje uretmeye ve bunlari kullanarak kar etmeye calisanlar var, kiniyorum sadece. ancak yararli bir is yapacaksaniz basim ustunde yariniz var..
sitedeki yazilarin hepsi kopya. bu siteye niye guvenelim?? sitenin sahibi doktormu, bu konunun uzmanimi?? bana eksi rep veren kisiye soruyorum??