Başka yerde boşta duran alan adımı, sizde boşta duran barındırmam ile değerlendirmek istedim. Ve buna bile ücret ödemem gerektiğini farkettim. Mecburan size alan adı eklemek zorunda kaldım.
Alanadını sisteme eklemeye mi zorladık?

Boşta duran alanadınızı bedava değerlendirmek için ücret ödemeden kullanabileceğiniz başka bir firma ile çalışabilirsiniz?
Sizi oyalayacak kadar çocukca bir hareketin içerisine girecek bir yapıdamı duruyorum. Sizden bir bilgi istedim ve sizde sürekli biryerlere bakmamı söylediniz. Ben ns bilgilerini ns1... şeklinde giriyordum ve bunu defalarca size her sorumda tekrarladım. Meğer dns1... şeklinde girmem gerekiyormuş. Böyle basit bir bilgiyi bana oraya buraya bak diyerek oyaladığınızı düşünüyorum. Siz beni oyalayınca bende tekrar tekrar aynı sorularla sizi oyalamış oldum. Oyalamaktan kastım budur.
Alanadınızın ayarlarında hata olup olmadığınızı sormanıza cevap olarak DNS bilgilerinizin hatalı olduğu ve doğru bilgileri alanadınızın üzerine tıklayınca açılan sayfada İsim Sunucuları bölümünde görebileceğiniz konusunda bilgi verilmesine rağmen bir tıklama ile bakabileceğiniz bu işlemi yapmamanızı anlayamıyoruz. (hesabınıza girdikten sonra 1 tıklama ile alabileceğiniz bilgi!)
Bu destek biletinizi de olduğu gibi kopyala yapıştır yaparak foruma gönderip diğer kişiler ne düşünüyor onlarında fikrini almanızda yarar olabilir.
Bizim cevaplarımız kullanıcıları sistemin kullanımı konusunda yönlendirme amaçlıdır. Müşteriler sistemin kullanımını öğrendiklerinde ileride benzeri işlemler için zaman kaybetmeden anında sistemdeki bilgileri kullanarak işlerini tamamlayabiliriler. Sizin alanadı sunucularının bilgilerini sistemde nerede görebileceğinizi öğrenmeniz (zor bir iş de değil) ileride destek bileti yaratıp cevap almayı beklemenizi engeller ve işlerinizi anında beklemeden yapabilirsiniz. Verilen cevapların yönlendirme tipinde olması sizin için iyi olan birşey yani...