yurtesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanıyorum ki siz aldığınız servisin içeriğini tam olarak anlayamamışsınız. Alınan serviste herhangi bir sorun mevcut değil ama aldığınız servisin üzerine ek işlemlerin ücretsiz yapılmasını istiyorsunuz (GeCe_'nin yaptığı analojideki gibi). Açıkcası bu kadar sorun yaşadığını belirten bir müşteri bugüne kadar hiç olmadu, HostBul tahmini müşteri indeksi puanımız A+. HostBul'daki birçok yorumu incelerseniz birçoğu servisin kesintisiz ve düzenli olduğu doğrultusunda.
Eğer bu sizin için rahatsız edici bir durum ise en baştan barındırma hesabı almamalıydınız. Ücretli kaynaklar konusunda bilgiler açık ve net olarak ana sayfamızdaki barındırma planlarının popup açıklamalarında ve plan sayfalarında da ayrıntılı olarak belirtilmekte. Bütün ücretler konusunda eksiksiz ve ayrıntılı bilgi açıklamalı olarak sayfalarımızda mevcuttur.
Ek olarak, hesabınızı 1 yıl kullanıp, hesabınızın kapatılması konusunda hiçbir istekte de
bulunmadınız. Ayrıca sadece birkaç gün önce hesabınıza başka firmadaki bir alanadını da hesabınıza aktardınız ve sistemin gösterdiği ücretleri alanadını sisteme eklerken kabul ettiniz. Bu kadar sorun yaşadığınızı belirtirken niye hesabınıza ek alanadları eklediğinizi ve kullanımınızı arttırdığınızı anlayamıyoruz.
En son yarattığınız destek biletinde biz size bilgi verirken sizin niye destek servisini bilinçli olarak oyaladığınızı belirttiğinizi de tam olarak anlayamadık. Günde birçok destek girdisi yaratıp herşey için adım adım nereye tıklayıp ne yazacağınıza kadar ve tekrar tekrar aynı bilgileri sormanız hem sizin hemde bizim zamanımızın boşa harcanması anlamına gelmekte. İleride destek biletlerinize verilen cevapları daha dikkatli olarak incelemenizi öneriyoruz.
Bundan sonra hostbul da benim gözümde inanıcılığını yitirmiştir. Çünkü malesef hostbul üzerinden sizin hizmetlerinize ulaşmıştım.

Başka yerde boşta duran alan adımı, sizde boşta duran barındırmam ile değerlendirmek istedim. Ve buna bile ücret ödemem gerektiğini farkettim. Mecburan size alan adı eklemek zorunda kaldım.

Sizi oyalayacak kadar çocukca bir hareketin içerisine girecek bir yapıdamı duruyorum.

Sizden bir bilgi istedim ve sizde sürekli biryerlere bakmamı söylediniz. Ben ns bilgilerini ns1... şeklinde giriyordum ve bunu defalarca size her sorumda tekrarladım. Meğer dns1... şeklinde girmem gerekiyormuş. Böyle basit bir bilgiyi bana oraya buraya bak diyerek oyaladığınızı düşünüyorum. Siz beni oyalayınca bende tekrar tekrar aynı sorularla sizi oyalamış oldum. Oyalamaktan kastım budur.