1.Method>>Sen tekrar yaz buna olanların aşırı sinirlenmenden kaynaklandığını gerekirse cep ten konuşmak istedğini üzgün olduüunu yaz..cevap gelmez ise(ki psikolojide bu rolanti devresidir) olumludur.. bir daha daha duyguşu yaz ana bbasını kat(mesela : ya yaptığımıza bak hakikaten üzüldüm yazdıkalrıma konuştuklarımıza yakışmadı bze.. anne babalarımız şu an yanımızda olsa ne derler acaba .. tekrardan vs vs) mutlaka cevap gelecektir. bir şekilde aranızı düzelt. tatlı dilli ol sen. bir sürü ata sözü var...
2.Method>>o mail adresleri ile denemeler yap ama şifreyi çooookk kasacaksın. nasıl olur bilmiyorum. reseller sahipleri öyle qsw3ed4. gibi şifreler kullnamz benm bildiğim sağlamsa adam en az 12 karakter yapmıştır emailinde ücretlidir. baya karışık b,r mevzuu burası .. ama çok ta önemli ise 1 hafta da hertülü çözenler var.DA bulabilrisen..
3.Method>>biraz komik olacak ama soyadından bir şelikde ev nosunu face boktan akrabalarını bul.. facebooktan bayan adı ile biri ol ve adamla 1,2 bilemedin 5 ay arkadaş ol... sanal sevgilisi ol..artık reselleri bile veriri sana..uygulanabilir bunuda düşün...
4.Method>> yukardaki gibi uğraş adresni bul... artık gücüne kuvvetine kurtlar vadisini ne kadar izleidğine bağlı gerisi

vur kır parçala ve al
5.Method>>>oku çabala kendini yetiştir ve yılmadan azimle başvur.. nereye??domaini regleyen firmada çalışan olmaya.. olabilitesi var...
6.Method>>>aklıma geldi.. bu adam öyle hardiskini tamir için yutdışına yollamışsa

bunun kafası yukarda bahsettiğim 12 haneli şifre olayına kafası basmaz. zaten eline yüzünde bulaştırmış anlattıkların bakarsak.. 6666666 veya lkjhgfds yapmışsa hiç şaşarımamak lazım.. dene demiyorum amam uzman biri varsa çözer...
7.Method>> biraz da arkadaşlara kalsın be.
her ne olursa olsun üzülme be kardeş...mutlu ol...
saygılar herkese
Kardeş çok saol Öenerilerini sırayla deniyicem.Hatta 3. methodu başka birinde denemiştim 1 haftada XD msn şifresini verdi.
ilk methoduda son mailimde kısmen denedim yani konuya annesini falan dahil ettim baya ama sinirliydim.Orada pişman olmuştur heralde..
Dün adama domainimi vermezse firmasının bulunduğu adının ve takma adının bulunduğu bütün heryerde firmasını şikayet edip kötüleyeceğimi söyledim.Adını soyadınıda bildiğim için yakın olduğu bütün kurum ve kuruluşlarda özellikle face bookta şantaj yaptım.

.
Dedimki domanini zaten kullanmıycaksın verde işini kurtar yoksa olacakları ben bile tahmin edemem dedim.
Kardeş çok saol bunları deniyicem .Saygılar