Bundan 1 sene önce web tasarım veya site işlerini hiç bilmiyorken bir site açmaya karar verdim ve emek vereceğim için kaliteli bir iş yapmak istedim bunun üzerine bir arkadaşımın önerdiği host işleri ile ilgilenen biri ile tanıştım ve adam 1 GB ve diğer özellikleri sınırsız olan hostingi 80 liraya 3 gün içinde öderseniz veririm dedi ve bizde dediğini yaptık siteyi açtı.Vbulletin forum kurup elimize verdi bizde siteyi gece gündüz çalışarak adam ettik.3-4 ay site gelişmeye başladıktan sonra durduk yerde kapandı adam makina bakımda dedi ve birkaç gün sonra baştan başlamak zorunda kaldık.sonra 2-3 ay geçti ve ardından makina yine kapandı (okadar emeğin boşa gitmesi çok stres verici bir durum emin olun )Adam bize makinanın aşırı yüklemeden harddiskinin yandığını ve yurt dışına tamire göndersiğini söyledi. Dosyalarımız cd ile gönderilicekti ama 1 ay bekledik gelmedi. En sonunda biz geri ödeme istedik adam kabul edecekken sonradan bizi devam etmeye ikna ettin bunun için bir domain istedikj kabul etti domainimizi aldık ve 3 ay boyunca çalıştıktan sonra siteyi şimdie kadar hiç yapmadığımız kadar iyi bir hale getirmişken bu İ. siteyi yine kapttı ve sunucunun parasını ödeyemedim dedi.
Açılacak ve dosyalarınız gelecek dedi ve msn yazılarımızada cevap vermemeye başladı.En sonunda ben 1 senelik emeğin boşa gitmesinin verdiği sinir ile,Adamın hem telefonuna hem faceduvarına hem msn mail yoluyla mesaj yazdım.
Olayı anlattım ve dadam hayır vs dedi bizi yine oyalamaya çalıştı.
Yine 1 ay geçti adam dan haber gelmeyince en sonunda ben bundan kaybedeceğim şeyleri göz önünde bulundurarak ağır bir yazı yazdım ve adama ulaşabileceğim her yere yolladım.
Sonra bana tehdit ile karışık cevaplar verdi.
Ben domainim panelinide istemişken bana domaini kapatacağını söyledi.
Bende umursamayarak sert sert konuştum laf soktum ve ince hakaretlerde bulundum.
Şu anda o domainimi almak istiyorum.
Adamın adını soyadınıda biliyorum.
Bu işlerden anlayan biri bana yardımcı olabilirmi.
mesaj ve pm lerinizi bekliyorum.