domaini kubilay'a 23-04-09 tarihinde forum üzerinden ben satmıştım.. Domaini satmadan önce içerik olarak komik videoların bulunduğu bir siteydi, Google info ve google index sayfalarında ise şaka videolarına ait title ve descriptionlar bulunuyordu, yani domainin infosu ve indexi bulunuyordu. Domain transfer işleminden sonra hosting hesabını siz siteye yeni içerik eklemesi yapmadan infonuza birşey olmasın diye kapatmadaım. Satış sonrası herhangi bir sorun yaşamamanız için birkaç gün ara ile siteye bakıyordum bende, birgün baktığımda ise dnsleri sizin değiştirdiğinizi gördüm ancak siteye herhangi bir script kurmadığınızdan dolayı sayfa görüntülenemiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 5-6 gün kadar siteye erişim olmadı. Bu nedenle infonuzun silinmesini ben doğal karşılıyorum.. Ama şimdi siteye içerik kurmuşsunuz ve siteniz google indexlerinde yer alıyor. bkz. indexlere bakarsanız 2 tane linkin, siteyi size satmadan önce mevcut olan içeriği gösteriyor... Siteniz infosunun yer almamasının sebebi dediğim gibi siteye 5-6 gün kadar herhangi bir script kurmadığınızdan dolayı erişimin sizin tarafınızdan kapatılmasıdır. Domain google da bir kelimede 2.sayfada ve 26 kadar indexe sahip, siteyi güncel tuttuğunuz takdirde ve bir iki güncel siteden backlink aldığınız takdirde en kısa sürede info ya tekrar kavuşacaksınızdır.

Saygılarımla,