JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle css de sıkıntılar
güvenlik problemleri ve dahası artık ya microsoft ie yi geliştirecek yada güzel arkadaşlarım aşşağıdaki sıraladıklarımı gözden geçirecek haricinde çok başımız ağrıyacağa benziyor.
hocam bi ümidin var mı senin şahsen
adamlar illa bişileri değiştirmiyo, firefox şu anda css 3 ü bile (css3 tam oluşmadığı halde) desteklerken (firefox 3.5 sürümüyle birlikte full destekleyecek), ie css2 de bile kıl, png fix diye ie6, hatta ie7 baya bi kafa ağrıttı vs...
bi arkadaş demişti ki; bi şey çok satıyosa, niye kalite yükseltirsin: ya daha çok satmak için, ya da satışlar azalmaya başlamıştır. (bi marketin müşteri hizmetleri gıcık etmişti de bizi, deli gibi alışveriş yapılan biyerdi, mevzu ordan )

bu konu her yerde geçerli galiba, firefox dünya genelinde, son yüzdelere göre %20-25 arasında geziyo, hala %75 ie, adamlar heralde bu yüzden çok tınlamıyo. (gerçi ie7, firefox fena arttı diye biraz da aceleyle çıkartıldı diyolar, durumunda farkındalar ama ie8 indirdim ben, hani ya.. ne değişikliği kardeşim, hala tık yok, her ms ürünü gibi güncellendikçe yavaşlıyo, kodlamak, hele css oturtmak hala baş belası)
en son arkadaşa bi site yapmıştım, ev arkadaşına, ie6 da sağ taraf kayıyo dedi, tınlamadım bile, (beleşe yapınca bi de) dediğim gibi, canavar firefox, chrome, opera varken ie kullanmak niye diyodum ama geçenlerde bi internet kafeye gitme mecburiyetim oldu -adsl kopuktu da- milletin alayında nerdeyse, facebook açık, bi de online şu strateji oyunları, bu adamlara ne fark eder, ha ie, ha firefox. neyse ya, konuyu da dağıttık ama kimseye de zorla şunu yap diyemeyiz tabi. hayırlısı deyip geçelim.