Nearex Hosttan host falan almayın nearex ile ilk görüşmemizde dedim yıllardır adam gibi bir host firması arıyorum sizide denicem dedim bana dedi kesinlikle bizimle sorun yaşamicaksınız bundan emin olun dedim sorunlarım olursa destek verirmisiniz evet elimizden geldiği kadarı ile size destek vericez dediler bende tamam dedim host ve domain aldım ve bana hostu domaini verdiler bana gelen bilgiler şunlardı cpanel linki kullanıcı adı ve şifresi başka hiç bişe yollamadı olsun dedim önemli değil iki gün msnde online gördüm daha sonra hiç görmedim ve iki ay sonra host bir hafta kapalı kaldı aradım cvp vermdiler mail attım cvp gelmedi r10'dan pm gönderdim cvp vermedi bir hafta sonra çıktı dedi host firmasını değiştik falan filan yalanlarını saydı tüm emeklerim boşuna gitti bana tekrar host ve domain verdi şimdi sitem iki gün açık bir gün kapalı maillere cvp vermiyorlar msnden beni engellemişler bir ara domain değişicem die mail gönderdim hemen engeli kaldırdılar ve buyrun yardımcı olalım dediler neyse anlicanız Nearex Dolandırıcıdır kesinlikle host almayın şimdi yeni bir host sitesi açıyorlar dikkatedin arkadaşlar kesinlikle alışveriş etmeyin bu adamla verdiğim paraya çizgi çektim haram olsun hastanede harcar inşallah Allah böyle adamların belasını versin ben okadar emek veriyorum haftalarca onlar bir günde hepsini yok ediyorlar. Adamın tüm bilgilerini aldım tüm web tasarım sitelerinde bu konuyu açıcam insanlık görevimi yapıcam.