Slmlar Arkadaşlar...

Siteme 3.7 sürümüne uygun yeni temamı kurdum... Ancak bu temadan snr 1-2 sorum ve problemim oldu sizden yardım bekliyorum...

1-Sitelerde normalde alt tarafta bulunan saat yeni temamla birlikte sitemden kalktı onu nasıl koyabilirim?...

2-Postbite hiç bişey ekleyemiyorum...Mesala bu siteden tşk eklentisi takım eklentisi forumda geçirilen zaman gibi postbitte görünecek eklentileri kuruyorum ama postbitte hiç biri çıkmıyor...Postbit Legacy resetleyince oluyor ama postbitim çok güzel görünüyor bundan vazgeçmek istemiyorum...Postbiti bozmadan bunları nasıl ekleyebilirim?...

3-Temanın yazı boyutu biraz küçük gibi 1 yer degil temanın heryerinde yazı büyüklügü 1 gibi ben onu nasıl 2 şekline getiririm?

4-Anasayfada bulunan forum başlıklarının yanında (2 kişi) gibi içerde kaç kişi oldugunu gösteren bilgiler war bu bilgilerin rengini ve ince yada kalın olmasını nerden nasıl ayarlayabilirim?...

5-Siteme Chatbox kurmak istiyorum herhangi bir sorun yada açık oluştururmu?...

6-Sitede yeni konular açılınca aşagıda tag kısmında yok yazıyor...Otomatik tag etiketliyici gibi bişey yokmu başlıkları otomatik olarak taga ekleyecek? Tavsiye edebilirmisiniz?...

Tşk ederim...