Aklıma gelen her çözüm fikrinde para talebiyle karşılaşmam beni yaptığım sitelerden soğutup, web işinden de uzaklaştırır. Herkes sizin zihniyetinizde olsa kanımca bu da acemilerin piyasadan çekilip, web işlerinin de gelişmesinde yavaşlama sebebi oluşturur.

Ben 1 yıl boyunca hiç destek bileti açmadım, hatta bir ara hostu nerden aldığımı unuttum, e-posta kutumdan geçmiş postaları kontrol ettim Tabi 1 yıl boyunca sitem aktif şekilde işledi. Sonra açtığım ilk bilette para talebiyle karşılaştım Sizce 1 yıl boyunca bilet açmamış biri, ufak bir el ile yapılması gereken işi yapılınca, 4-5 günde bir bilet açacak potansiyeldemidir de, ufak tefek işlerden bu kadar korkuyorsunuz?

Örnek olarak sitemi joomladan wordpress'e taşıyacaktım fakat veritabanı oluşturmam için ücret talep edilecekti. Elbette buda firma olarak profosyonelliğe giriyor. Konuyu cevaplayan arkadaşlar, siz bu durumda olsaydınız ne yaparsınız?
Şimdi siz profosyonel arkadaşlar 15-20 dk lik iş için bana 2. bir veritabanı oluşturma imkanı sağlayacakmıydınız?

Belkide benim internetteki iş ahlakım, sizlerin profosyonel iş ahlakınızla uyuşmuyor. Ben duygusal yakşalıyor olabilirim

cemoka, daha profosyonel işlerinde, çıkmaza girdiğinde sanada aynı cevabı verirseler beni hatırla.

vbb ve ona aynen katılan arkadaş, evet kızgınım ama lekeleyici bir iletim olduğunu düşünmüyorum.

Co$kuN, çamur derken? çamur nerde

esayfa, senin deyişinle tostçudan host almadım, ispro'dan host aldım

sweet_boy57 ve denizci88 yorumlarınız için teşekkürler. bu hizmeti yorumlattırıp, Isprodan alacak olanların okumasına aracı olabilmişsem ne mutlu bana.

Bilisim06, tebrik ederim, bir kelimeden yola çıkarak Linüx ile ilişkimi özetlediniz Ben sana kullanıcı adından dolayı Bilişim ile ilgili bilgini yorumlayabilirmiyim

Öğrenci olduğumu varsayarsak, ödediğim fazladan ve tedbirsizce her paranın peşinden koşarım. Bir çok hizmetinden rahatsızlık duymam sonucunda, malesef haberim olmadan başka bir yerden haftalar önce host almışken yıllığımın ispro üzerinde uzatılıp, uzatmadan 1 gün sonra para iadesi yapılmamasının büyük etkisiyle böyle bir başlığı açtım.

Ne kadar şikayet başlığı altında olsada amacım tecrübelerimden iyi kötü insanların yararlanması.

Host almayı düşünüp r10 da araştıran biri bu başlık sayesinde bunu görecektir. Belki hoşuna gidecektir, belki beğenmeyecektir.

Bana kızan üyeler var fakat bence ispro hizmetlerini ortaya döktüğüm için ispro bana teşekkür etmeli. Hizmeti tartıştık burada Bir hostcunun kötü yanları varsa, görmek istemesi profosyonelce olması lazım.