gokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İntenet sizi yemiş bitirmiş. Bi sokağa çıkın. Öyle baba parasıyla bilgisayar başında yazmakla olmuyor bunlar. Çık sokağa bak bakalım. Sonra gelip ne 3. sü 5. hatta 10. dersin. Ayrıca -reple kimseyi yıldıramazsınız. Ancak egonuzu tatmin edersiniz. Ben dünya dönmüyor desem ne farkeder, dünya dönüyor.
Arkadaşım sen medyummusun? Nerden biliyosun benim baba parası yediğimi veya başkasının? Ben memur çocuğuyum 7 yıldırda memurluk yapıyorum. Senin amacın nedir? Bu kadar insanın ak dediği şeye kara diyerek ne yapmaya çalışıyosun? Uluslararası yardım kuruluşlarının verdiği pirinç tanesiylemi yaşıyosun? Şu an internete girebiliyosan nasıl 3.Dünya ülkesi oluyor Türkiye? Varmı 3. Dünya ülkelerinde bu kadar internete girebilen? 3.dünya ülkesi ne arkadaşım? Öğren artık! Garip garip konuşmayı bırak. Türkiye'nin durumunu bir sen görmüyosun. Ne durumda olduğu belli. Ekonomik olarak çok iyi seviyede olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama bu 3.dünya ülkesi yapmıyor Türkiye'yi! Senin kavram sıkıntın var anlaşılan. Neye ne sıfat takacağını bilmiyosun. 1-2 yıl sonra öğrenirsin yaşın küçük. Bütün mesajlarını yaşına veriyorum. Gerçi 10 yaşındaki çocuk bile Türkiye'ye 3.Dünya ülkesi sıfatını yakıştıramaz. Seni kimler yönetiyor bilmiyorum ama Türkiye'nin aleyhine oldukları kesin...