Parayı alırken iyide hostu kapayınca ,sizden memnun kalmayınca paramı isteyince,sizde paramın üstüne yatıp geri vermeyince DOLANDIRICI OLMUYORMUSUN ???
arkadaşım kusura bakma ama tam dolandırıcısın.neden dersen ?
hem paramı al hem hostu mail attık deyip kapat sonrada haklı ol
diğer hostcu arkadaşlar yorum yapsın lütfen...
MAİL ATTIK DEYİP MÜŞTERİNİZİN HOSTUNU 2 GÜN KAPAYABİLİRMİSİNİZ ?
MÜŞTERİ SİZDEN MEMNUN OLMAYIP PARASINI GERİ İADE İSTEDİĞİNDE HAYIR PARANI VERMİYORUZ DEYİPDE PARANIN ÜSTÜNE YATIYORMUSUNUZ ?
lütfen diğer host satan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim ...
Merhabalar
Bu konuya cevap hiç yazmazdım aslında ama sırf müşterimiz olduğunuzdan dolayı cevap yazma gereğinde olduğumuzu düşünüyorum ve belki 1.500 kerede anlatmamıza rağmende olsa yinede olayı özetleyeyim..
Siz yaklaşık 1 hafta önce firmamızdan reseller aldını ve bilgileriniz mail adresinize yollanmıştır.Siz ben bir hafta hiç kullanmadım desenizde 1 hafta o acık kalmıştır.Kullanıp kullanmamız sizi ilgilendiren bir konudur. Herneyse insanları DOLANDIRICI diye kolayca bir köşeye atıyorsanız emekleriyle oynuyorsanız bu buyuk bir ayıptır.Her firmada kapanmalar olur biz size olayı anlattık sunucu acıktı diğer sunucuya sizin bulundugunuz resellerdaki sunucuyu taşımaktayız 12 saat içinde siteler acık olacaktır dedik üstelik iade konusundada 12 saat içinde aktif olmassa paranızı iade edecegimizide ekledim... ama inanın insanlarda artık anlayış kalmamış.. biz sizi ve diğer tüm müşterilerimizi sunucuyu tasımadan once mail ile bilgilendirdik 12 saat geçipte acılmama durumu olsa dedikleriniz cok doğrudur hatta biz firma olarak paranızı zaten iade ediyoruz. Sizin çıkıp burda firmalar DOLANDIRICIdır deyip onların ekmekleriyle oynuyorsanız bu vicdanen buyuk bir ayıp , gunah artık ne derseniz...
Şuanda biz gecemizi verip sunucu taşıyoruz inanın boyle olaylar utandırıyor...Eminimki meslektaşlarımda anlayacaktırki afedersiniz ama böyle anlayışsız müşterilerle anlamak birşeyler anlatmak çok zor...
Tekrardan saygılarımı sunuyorum ...
Sunucu 12 saat sonra aktif olacaktır...
Saygılarımızla..
DTS Bilişim İnternet Teknolojileri