darkman2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yönetim bilisim sistemleri tam olarak nedir bende Ea okuyorum bilişimle ilgili bölüm yok dıodum ??
genel olarak ;

Alıntı
Yönetim Bilişim Sistemleri, bilişim ve işletme konularını sentezleyen bir alandır. İlk iki yıllık eğitim ağırlıklı olarak bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilgisayar ağları, yazılım ve donanım, veri tabanları gibi bilgisayar ve bilişimle ilgili dersler ile yönetim, muhasebe, ekonomi, finans, pazarlama gibi temel işletme konularındaki derslerden oluşmaktadır. Son iki yılda ise bu konuların bütünleştirilip, uygulama ve projelerle desteklendiği sistem geliştirme, karar destek sistemleri, bilişim sistemleri yönetimi, kurum bilişim sistemleri gibi dersler yer almaktadır. Ayrıca son sınıf öğrencilerine geniş bir yelpazede seçmeli dersler sunulmaktadır. Öğrenciler eğitimleri süresince 70 iş günü yaz stajı yapmaktadır ve mezun olduklarında mühendislik alanlarında olduğu gibi İngilizcesi “Bachelor of Science” olan lisans derecesini almaktadır.
ayrıntılı bilgide burda var

Boğaziçi Üniversitesi - Tanıtım Sitesi

GALATASARAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeditepede sadece ortam yaparsın başka bir şey değil bende özeldeyim okan da okuyorum.ilkten devlet düşün
işte hocam en çokta bunun ikilemindeyim,

boğaziçinin eğitim fakültesinin ortaı muhteşem gidip görmüşlüğüm var . ama istediğim bölümlerinki için onu söyleyemiyecem

yeditepenin her bölümünü gezdim gördüm çok çok beğendim , 4 yılımı geçireceğim uni böyle olmalı dedim. Ancak bide bunun ilerisi var tabi diye düşünmende edemiyorum