ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sildikten sonra sizin yazınızı görmütüm
merak etme, onunla hiç işin olmayacak, bi şirketin teknik birimlerinde falan çalışmıyosan bi haltına yaramaz. (gerçi çalışsan da yaramaz, sil gitsin, error reportingi falan da kapat mesela, gayet gıcıktır, microsoftun o raporlara verdiği cevapların yüzde 90 ıda sürücülerinizi kontrol edin şeklinde oluyo, eski çalıştığım şirketten de bizatihi biliyorum, lisanslı kullananlara bile işe yarar bi cevap veremiyolar bu crash olaylarında, başka bi tavsiyede - bu bilgisayarı hızlandırmak için - gereksiz bi çok servis çalışır arkada, onların bi çoğunu manual veya disable yapabilirsin, google dan ararsan remove unnecessary services diye, pek çok bilgi bulursun, açıklamalarıyla birlikte, hiç kullanmadıklarını disable veya manual yapıp pc yi rahatlatabilirsin, bu hız için ama, konu dışı oldu biraz, ama napın edin, ie kullanmayın derim, bi yabancı forumda böyle bi konu açılmıştı, bi çok webmaster artık ie ye göre kodlamayacağını falan yazmıştı, hem son kullanıcıya, hem tasarımcıya gıcık bi tarayıcı, güvenlik hakeza, neyse, herkesin paşa keyfi bilir tabi.)