"Uygulama sürücüyü başarılı bir şekilde kaldırmayı başaramadı. Kaldırma devam edecek ama sürücü hala yüklü olacak" En azından dürüst...
(Sarı ile işaretli alan) "Problem Windows Vista yüzünden oluştu, o da Microsoft tarafından yaratıldı." İspiyoncu bir hata. Sorunun asıl kaynağını da söylüyor.
"Bilgisayarınızı korumak için, Windows şu programı kapattı:" "Windows Gezgini" Kim, kimi kimden koruyor şimdi?
"Yüklemeye devam etmek için aşağıda yazılı programı kapatın" Gerçekten çok isterdim ama belki o programı biraz daha tarif etsen?
"Hiç hata oluşmadı" Şaşırmışa benziyorsun? Pek sık başına gelmiyor galiba?
"Bu hata için bir mesaj yok" Şuna "anlamadım" desene...
"Yardım mevcut değil" "Tamam – Yardım" Özetle; "Yardım mevcut değil ama çok istiyorsanız ne yapabileceğime bir bakarım..." diyor. Rüşvet de istiyor olabilir...
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir noktada olmalıyız...
"%183 kayıp film karesi" %50'ye, hatta %100'e bile razıyım ama %183 biraz fazla değil mi?
"Microsoft Word, Microsoft Word'u başlatamıyor" Peki Microsoft Word'u başlatamayan Microsoft Word'u kim başlattı o zaman??
"'Silme' işlemine devam etmek sabit diskinizin içeriğini silecek." "Ne yapmak istiyorsunuz?" "Devam et" – "Sil" Vazgeçmek yok Rocky!
"Hata raporunu oluştururken bir hata meydana geldi" Bir taşla iki kuş...
Alt tarafta işlemin tamamlanması için kaç dakika kaldığı gösteriliyor: 2.309.088 dakika. Yani 4 yıl, 7 aydan biraz fazla. Bu arada gidip kendinize bir kahve alıp ve mesela üniversiteyi bitirebilirsiniz...