konu dışı fakat oranın belediye başkanı ne alemlerdeymiş? niye yurdu insanını savunmuyor arka çıkmıyor ve bizlerden bekliyorlar? var birşey yada ben yanlış düşünüyom yanlış düşünmem imkansız cünkü o durumu söz konusu niye bu ege bölgesi vb yerlerde değilde tek doğuda oluyor bu belediye başkanı paraları ne yapyıor destek çıksa ya hep millettenmi bekliyorlar zaten bir sürü kişi işsiz iş yok evine zor bakıyor daha ne kadar sömürcekler tamam yardım istiyebilirler ona estafullah fakat oranın belediye başkanı nerde? valilik ne yapıyor? baş bakan nerde? ucak almasını biliyor fakat bizim bu durumlara yardım değilde onların yapması gerekir.
varsa arkadaş sen yanlış düşünüyon şu durum şöyle böyle diyecek kişiler yorum yazdın bileyim yani ben şahsen böyle düşünüyorum sadece 70 80 cocuk için bu kadar gazeteye neden çıkıyor nerde bu yetim yurtlar burda varya? valla aklımdan çok şeyler geçiyor fakat yazmak istemiyom bana yakışmıcak sözler yani nerde başkanlar yardım etsin ucak almayı yat almayı bilenler nerde niye biz? varsa yanlışım söyleyin yani.