Kendi yaptigim yazilimlari smarty + jquery + php4 standartlarında oop olarak geliştiriyorum. doğal olarak tasarımdan bağımsız işleyen bir sistemim var.

görsellik yönünden tasarım kısmında çalışabilecek verdigin standartlarda kendi ftpden baglanip dosyalari oluşturabilecek css2 standartlarında çalışabilecegim birilerini ariyorum. konuda fikir ve bilgi sahibi kişiler varsa örnek en azindan 1-2 referansı ile konuya yazarsa sevinirim.

php forumundan takip edenler az çok zaten beni taniyordur.

Örnek bir sitenin tasarim kısmına degincek olursak;

Parça Kontör Adana - Ufuk İletişim

Genel tasarim şablonu;
{$modAdmin_setting.title}

Sayfa yönetiminde sayfanin gösterilmesi;
Parça Kontör Adana - Ufuk İletişim-VODAFONE HAT TEMİZLEME
http://www.parcakontoradana.com/parc...TopicShow.html

Örnek fiyat listesi sayfası;
Parça Kontör Adana - Ufuk İletişim
http://www.parcakontoradana.com/parc...FiyatList.html

Smarty, jquery ögrenmek isterim diyen olursa mutalist yaşam koşuluda sergileyebiliriz.

Modüler bir yapım var. Ortalama 50 kadar birikimle oluşmuş modüller var. Bunların kullanımına daire detayları ve tasarım şablonu gibi standartları zamanla çalışarak zaten ögretecegim.

Örnek yönetim paneli;
www.netbim.com/admin.php
user: admin
pass: setup

Şu an elimden direk iş olmayip paket site mantigi calismayi planliyorum.Bundan dolayı dışardan iş almayı bıraktım. şu an 5 kadar bayi oluşturduk. yönetim sistemi çatımda tasarim yönetimi başlığının bitirilmesi için çalismalarim sürüyor.

Yalnız tasarım yetisi benden daha düşük olan kişiler yazmazsa sevinirim. Freelance calisabilecegim tasarim yetisi iyi olan forumda kimler var onun arastirmasini yapiyorum biraz.

Tasarım yönetimini geliştirdikten sonra. hazır tasarım şablonları oluşturup paket satışı olacak bayi kanalı ile. Ondan şu konuyu vurgulamak istiyorum yapcaganiz calisma paket olacagi için birden fazla sitede kullanılacak. bunuda gözardı etmeyin lütfen. Genelde tasarımlar için ödemeyi peşin yapmayi planliyorum. Paket site satislarindan dönecek nakit akışı ile zaten bunu finanse etcez.

Bazı tasarımların ise elit tasarım olup sadece satın alan müşterinin sitesinden başka sitede kullanılma şansı olmayacak gibi bir mantık düşünüyoruz.(template monster mantigi)

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler