akbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer içeriğinizin iyi konumda olduğunu düşünüyorsanız SEO ile ilgili tüm teknik kriterleri yerine getirdiyseniz, bu durumda 24 saat içerisinde indexlenebilirsiniz.

bumu ipucu, bumu makale ?
Okuyunca cok guldum... Chip dergisi kafayi yemis yahu...

SEO ile ilgili tüm teknik kriterleri yerine getirdiyseniz ne demek? Nedir bu tum teknik kriterler? Icerigin iyi konumda oldugunu nasil anliyoruz? Niye 24 saat? Buna nasil karar vermisler? Hangi kriterleri sabit tutup 24 saat uzerinde karar kilmislar? Bu ne bicim bi cumle... Hicbirsey soylemeyip, cok sey soylemis gibi duruyor. Resmen ilkokul hayat bilgisi kitabindan firlamis gibi bir cumle... Hicbirsey anlasilmiyor, dogru olup olmadigini olcemiyoruz...Birde indexleneblirsiniz yazmislar... Yani olabilirde, olmayabilirde...

Su soruda bu konuyu acana:

1. Tamam kardesim, 3 tane bot var... Bu bilgi bizim ne isimize yariyor?
2. Bunun orjinal kaynagi nerde? Orjinal kaynagi benim diyorsan:
i. Siteye gelen botun tipini nasil anlayacagiz?
ii. Sıkça güncellenen siteye botun 10 dakika bir geldigini nasil olctun? (Forum sitesine gelen bot ortalama 2-3 dakikada bir sayfa okur ve hic gitmez. Bunu bildigim icin soruyorum. Ben 10 dakikada bir gelen botu nasil bulacagim?)
ii Bu deepcrawl nasil bisey? Eger sayfayi derinlemesine inceleyen botsa, zaten butun botlar bunu yapiyor. Niye sadece ayda bir kere geliyor? Bunu nasil siteye getirebiliriz?

Eger bu sorulara cevap verebilirsen, ipucu olur. Yoksa ilk yazdiklarinda ipuculuk birsey yok.