Gökhan bahsettiğin ülkeler arasındaki farklılıklardan haberim zaten var. Onu herkes biliyor diye lafını bile etmedim. Benim ali ve merve derken bahsetmek istediğim google cinsiyet ayrımıda mı yapıyor.
Ne diyeyim arkadaşlar siz bu saçmalıklara inanmaya devam edecekseniz buyurun edin. Google basit bir yer değil bunu kabul etmemek mümkün değil. Ancak aşırı derecede abartıyoruz. Yok binlerce kriter varmış. Ya bin tane kriter olduğu falan saçmalık. Kim böyle bir karmaşaya sokmak ister kendini.
JiqqA sanada katılıyorum arkadaşım ama tepkini anlayamadım. bizde paylaştık işte. bunda rahatsızlık duyulacak herhangibir şey yokki.
Son olarak arkadaşlar bin tane kriter var demekle olmuyor. Bir tane kriter biliyorsanız açıklayın, kanıtlayın öyle olduğunu da bizde öğrenelim.
Ali ile Merve arasında da fark var. Hemen açıklıyım
Google doubleclick ile çerezleri topluyor. Yani ilgi alanına dayalı reklamcılık yapıyor. Senin gezdiğin siteler ile benim gezdiğim siteleri ayırt ediyor karşına ona göre reklam çıkartıyor.
Bu son zamanlarda çıkan gizlilik politikası şartını göz okursan ondada yazıyor zaten. Çerezleri toplamak için kullanıcıların onaylarını alıyor. Koca google doubleclick denen firmaya okadar parayı boşuan vermedi herhalde satın almak için ? Yanlış hatırlamıyorsam 3.1 milyar dolara satın aldı