Merhabalar,

"Mercedes" in söylediklerine, "pixeel" ve "okokok" un cevaplarına ilaveten akıldaki soruları veya yanlışları gidermek adına,

Yönetmekte olduğunuz -MM (MCC) / Müşteri Merkezi- hesabınız için Google AdWords Professional sınavına dilediğiniz zaman girebilirsiniz. Kendinizi hazır hissettiğiniz anda sınav ücreti olan 50 $ ı vererek 2 sene içerisine değerlendirmek veya durumunuzu ve sınav sistemini görmek adına deneyebilirsiniz.

Unutmayınız, ayda 2 giriş hakkınız bulunmaktadır!

Diyelim ki %75 veya üstü başarıyı sağladınız...

Sertifikanızı almak ve dolayısıyla kullanabilmeniz adına, gerekli kriterleri doldurmanız için 2 seneniz var.

Bu kriterlerin en önemliside, içinde bulunduğunuz günden 90 gün geriye giderek baktığınızda toplam 1000 $ lık harcama yapıp yapmadığınızdır.
Yani, bugun sınava girdiniz ve geçtiniz, sertifikayı almak için bir kriteri elde etmiş bulunuyor olursunuz. Sistem otomatik olarak sizi inceler ve derki, tamam sen sınavı geçtin ve bugunden geriye 90 günlük dönemde de 1000$ ı harcamışsın.
Sertifikanı alabilirsin.

Sınava konsantre olabileceğiniz ilk fırsatta deneyin, üstelik 50$ lık sınav giriş ücreti yerine bedava kuponlarıda internette bulabilirsiniz.